elton Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 Původně zaslal: bob1975 Svět se zbláznil! Televize v auuutě?! Nezbláznil, stává se to normální, stejně jako DVD v autě. Aspoň spolujezdci nekafrají do řízení Citovat
jjxing Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 Počasí je na prd, což je pozitivní v tom, že zítra na sadraku budeme mít na parkovišti zřejmě dost místa Citovat
elton Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Původně zaslal: peter68 - bude vzadu na strope misto pro instalaci, kdyz mam prosklenou strechu? (mechanika slunecni clony..) [upravil dne 23/7/10 peter68] Tak jsem se ti dneska odíval jestli ti ten přehrávač půjde nainstalovat když máš panoramu a můžu ti jen říct, že to zřejmě nepůjde, není tam místo a je tam mechanika od clony. Citovat
JohnyLee Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 ...a jak jste se družili? jak dopadl minisraz? jl Citovat
elton Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Srazík byl super, pokecali, prohlídli auta, dali kafíčko, pepsi, čaj atd. Někdy to opáknem. Citovat
JohnyLee Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 tak třeba někde u Jihlavy, ať máme stejné šance... jl Citovat
jjxing Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Jo, bylo to velmi pohodové a příjemné dopoledne. Eltone, objednal jsem si TV kabel k IPODU a budu to ještě testovat takto. Uvidíme kvalitu. Každopádně by to bylo nejmenší řešení do káry. A nahrát se do něj dá všechno. Holky tam mají spoustu pohádek. Citovat
Sagi-5008 Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Jěště k TV a DVD v aute: osobně jsem šel do Video packu v opěrkách, aby malý holky měli v zádu trochu zábavy a dlouhé cesty jim lepe ubíhaly; beru to jako jasnou evoluci i v autech, funkce v autech pribivaji a je to fajn; 10-20-30 let zpátky byly funkčnosti v autech úplně jinde ... co nás asi čeká za dalších 10 let ad TV --- aktualne TV neresim, neplanuji v autě trávit více času než bude potřeba, i když jeho spaci úpravu chci dodatečně dořešit ... uvidím Řešení s iPodem by mě taky zajímalo :mrk Eltone, ty jsi psal že už jsi v 5008 spal ... jak to šlo ??? :mrk:mrk Jinak včera jsem viděl další 5008 (Vapor, Premium, Manual) na mladoboleslavském golfovém hřišti ... trochu mlsně jsem okukoval a už aby byl listopad :super Citovat
elton Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Spaní bylo super, sklopíš sedačky a máš postel:D A k tomu DVDpacku si pak sežeň nějaký pěkný přehrávač Citovat
Sagi-5008 Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 pro DVD mi namontujou na panel DVD prehravac a draty dozadu ... takze externi prehravac nebude potreba ... Citovat
elton Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Kam jej dají na panel? Tak to jsem zvědavej, jak to bude vypadat a jak to budeš mít tak hned hoď fotky jak to vypadá. Citovat
Sagi-5008 Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 v pripade Preimum Pack tam misto neni; ja mam jen Premium a je tam v horni casti prostor a tam to šoupnou nebude to napojeny na repraky v aute, ale jen draty dozadu ... az to budu mit doma (UŽ ABY TO BYLO !!!!) tak určitě nafotím a pošlu ;) Citovat
jkl01 Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Jde ten videopack dodělat dodatečně? Jsem si schopný vybrat skladové auto, ale tohle jediné mi tam chybí ... Citovat
Sagi-5008 Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 osobně nevím, zkus servis/prodejce ... neni to jen o opěrkách, ale celé drátování v sedadlech a prostředním panelů dozadu (mezi řidičem a spolujezdcem) ... Citovat
bob1975 Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 Hmm, tak zjišťuju, že jsem sám kůl v plotě - nojono, nedá se nic dělat, pokrok nezastavíš (já jsem pořád taková konzerva) Jinak jsem se tím nechtěl nikoho dotknout, jestli to vyznělo jako útok na jedince s jiným názorem, tak se omlouvám. Nebylo to tak vůbec myšleno! Je to jenom o tom, že má asi každej jinej život a priority, toť vše (pravda je, že je jednodušší pustit \"smradům\" TV než si s nima povídat) Tak příště už jenom o autech Citovat
JohnyLee Odesláno 25. červenec 2010 Odesláno 25. červenec 2010 2 bob1975: ...hele, já osobně na to mám stejný názor jako ty - děti se mají koukat ------ z okna... Proto media v autě nemáme, s holkama si rýmujeme, zpíváme, povídáme a v rámci toho je mimo jiné učíme, že každý člověk má právo na svobodu rozhodování a (už dvacet let naštěstí) možnost volby... Proto by mi ani nenapadlo někomu hanit TV v autě... Já nechápu, že ji tam má - on nechápe, že ji tam nemám... Tak proč si dělat nerva a pouštět se někomu do hanění jeho rozhodnutí, asi k tomu nějaký důvod měl - to že to nechápu ještě neznamená, že je to špatně... Jsem to dlouho vydržel - nereagovat - ale teď už mi to nedalo, sorry:xvul 2 Sagi5008: těžko říct, co nás čeká - možná by nebylo od věci založit vlákno - 2010, současný stav a odhady co nás čeká za deset let... A to bude teprv ta pravá zábava, až to po sobě budeme číst (třeba na displeji auta - až budeš stát v zácpě ve třetím pruhu D1 na polském hraničním přechodu a budeš čekat na odbavení víza do Evropské unie:D:D:D) - každopádně si myslím, že bude v autě nějaká bonzkrabice přidělená státem - pro velkého bratra - k tomu to směřuje...:blicismajlik:bacha Jsem se nějak rozkecal - jdu spát, dobrou... jl [upravil dne 25.7.10 JohnyLee] Citovat
elton Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Původně zaslal: Sagi-5008 v pripade Preimum Pack tam misto neni; ja mam jen Premium a je tam v horni casti prostor a tam to šoupnou nebude to napojeny na repraky v aute, ale jen draty dozadu ... az to budu mit doma (UŽ ABY TO BYLO !!!!) tak určitě nafotím a pošlu ;) Já mám taky jen prémium a ty asi myslíš ten prostor nad rádiem, že? No jsem moc zvědavej jak to bude vypadat a jak to bude fungovat. Už aby ti konečně došlo, nebo budu netrpělivostí moct spát:D Citovat
Sagi-5008 Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 taky jsem na to zvedavej ... v IC WEST mi rikali, ze to tam takto delaji jiz pro nejakyho zakaznika trochu mozna blby bude, ze to bude plnohodnotny radio, ale vyuzijes z nej jenom zastrkavani DVD, ostatni čudlíky jsou jen na paradu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.