Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: bob1975

Svět se zbláznil! Televize v auuutě?!

Nezbláznil, stává se to normální, stejně jako DVD v autě. Aspoň spolujezdci nekafrají do řízení:D

Odesláno
Původně zaslal: peter68

- bude vzadu na strope misto pro instalaci, kdyz mam prosklenou strechu? (mechanika slunecni clony..)

[upravil dne 23/7/10 peter68]

Tak jsem se ti dneska odíval jestli ti ten přehrávač půjde nainstalovat když máš panoramu a můžu ti jen říct, že to zřejmě nepůjde, není tam místo a je tam mechanika od clony.

Odesláno

Jo, bylo to velmi pohodové a příjemné dopoledne.

Eltone, objednal jsem si TV kabel k IPODU a budu to ještě testovat takto. Uvidíme kvalitu. Každopádně by to bylo nejmenší řešení do káry. A nahrát se do něj dá všechno. Holky tam mají spoustu pohádek. :myslim

Odesláno

Jěště k TV a DVD v aute: osobně jsem šel do Video packu v opěrkách, aby malý holky měli v zádu trochu zábavy a dlouhé cesty jim lepe ubíhaly; beru to jako jasnou evoluci i v autech, funkce v autech pribivaji a je to fajn; 10-20-30 let zpátky byly funkčnosti v autech úplně jinde ... co nás asi čeká za dalších 10 let ;)

ad TV --- aktualne TV neresim, neplanuji v autě trávit více času než bude potřeba, i když jeho spaci úpravu chci dodatečně dořešit ... uvidím

Řešení s iPodem by mě taky zajímalo :mrk:mrk

Eltone, ty jsi psal že už jsi v 5008 spal ... jak to šlo ??? :mrk:mrk:mrk

Jinak včera jsem viděl další 5008 (Vapor, Premium, Manual) na mladoboleslavském golfovém hřišti ... trochu mlsně jsem okukoval a už aby byl listopad :super:super

Odesláno

v pripade Preimum Pack tam misto neni; ja mam jen Premium a je tam v horni casti prostor a tam to šoupnou

nebude to napojeny na repraky v aute, ale jen draty dozadu ... az to budu mit doma (UŽ ABY TO BYLO !!!!) tak určitě nafotím a pošlu ;);)

Odesláno

Hmm, tak zjišťuju, že jsem sám kůl v plotě - nojono, nedá se nic dělat, pokrok nezastavíš (já jsem pořád taková konzerva) :D

Jinak jsem se tím nechtěl nikoho dotknout, jestli to vyznělo jako útok na jedince s jiným názorem, tak se omlouvám. Nebylo to tak vůbec myšleno!

Je to jenom o tom, že má asi každej jinej život a priority, toť vše (pravda je, že je jednodušší pustit \"smradům\" TV než si s nima povídat) :nevim

Tak příště už jenom o autech :)

Odesláno

2 bob1975: ...hele, já osobně na to mám stejný názor jako ty - děti se mají koukat ------ z okna... Proto media v autě nemáme, s holkama si rýmujeme, zpíváme, povídáme a v rámci toho je mimo jiné učíme, že každý člověk má právo na svobodu rozhodování a (už dvacet let naštěstí) možnost volby... Proto by mi ani nenapadlo někomu hanit TV v autě... Já nechápu, že ji tam má - on nechápe, že ji tam nemám... Tak proč si dělat nerva a pouštět se někomu do hanění jeho rozhodnutí, asi k tomu nějaký důvod měl - to že to nechápu ještě neznamená, že je to špatně... Jsem to dlouho vydržel - nereagovat - ale teď už mi to nedalo, sorry:xvul

2 Sagi5008: těžko říct, co nás čeká - možná by nebylo od věci založit vlákno - 2010, současný stav a odhady co nás čeká za deset let... A to bude teprv ta pravá zábava, až to po sobě budeme číst (třeba na displeji auta - až budeš stát v zácpě ve třetím pruhu D1 na polském hraničním přechodu a budeš čekat na odbavení víza do Evropské unie:D:D:D) - každopádně si myslím, že bude v autě nějaká bonzkrabice přidělená státem - pro velkého bratra - k tomu to směřuje...:grr:blicismajlik:bacha

Jsem se nějak rozkecal - jdu spát, dobrou...

jl

[upravil dne 25.7.10 JohnyLee]

Odesláno
Původně zaslal: Sagi-5008

v pripade Preimum Pack tam misto neni; ja mam jen Premium a je tam v horni casti prostor a tam to šoupnou

nebude to napojeny na repraky v aute, ale jen draty dozadu ... az to budu mit doma (UŽ ABY TO BYLO !!!!) tak určitě nafotím a pošlu ;);)

Já mám taky jen prémium a ty asi myslíš ten prostor nad rádiem, že? No jsem moc zvědavej jak to bude vypadat a jak to bude fungovat. Už aby ti konečně došlo, nebo budu netrpělivostí moct spát:D

Odesláno

taky jsem na to zvedavej ... v IC WEST mi rikali, ze to tam takto delaji jiz pro nejakyho zakaznika

trochu mozna blby bude, ze to bude plnohodnotny radio, ale vyuzijes z nej jenom zastrkavani DVD, ostatni čudlíky jsou jen na paradu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...