Radek S. Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Původně zaslal: elton Jó? Já o ničem nevím:aut A vůbec, head display používáte? no jasně, mám o vytisknutý a nalepený na čelním skle současného auta Teď vážně, při testovací jízdě jsem si na něj rychle zvykl, vůbec mi nepřekážel, takže zatím nevidím důvod, proč bych jej nepoužíval. Citovat
JohnyLee Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 ...to je fajn, na sadráku je informace pro nemístní úplně vyčerpávající... Na to, abych to stihnul na desátou do Opavy bych musel vyjet v šest ráno a já v noci nerad řídím;) Jak říkal můj kamarád, co učí na medicíně a když mu poslali rozpis přednášek a první měl v sedm ráno - tak to vrátil s poznámkou: \"v noci zásadně nevyučuji...\" Dneska jsem s tou myšlenkou chvilku laškoval, ale je to fakt štreka na jedno kafe, sorry... jl Citovat
elton Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Však na nějaký oficiální sraz dojedeš, ne? třeba na podzimní A ty jsi odkud? Citovat
Sagi-5008 Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Já šel do 2.0 HDI Aut 6 5 míst (i když to malý holky vzadu bavilo při testu, tak radši využiju větší kufr a uložný prostor v podlaze) Shark, střecha - no jasně :mrk:mrk head-up display jsem zrusil; byl peknej, ale moc jsem ho nepouzil, to ze jsem byl furt nekomu nalepenj na zadku to vim i bez upozornění taky - už aby byl doma !!! pak se rád připojím k 5008 srazům ... sice jsem ze středních čech, auto kupuju v Plzni, ale přibuzenstvo mám na Bruntálsku, takže blízko k Opavě a Kravařům na srazy Citovat
Radek S. Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Původně zaslal: Sagi-5008 auto kupuju v Plzni Tak to ho možná budeme přebírat společně Citovat
elton Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Sagi-5008, srazíky bývají různě po republice, třeba zrovna na podzim bude velký sraz na jížní moravě (moc se na něj těším) Další bude určitě v zimě a pak na jaře atd. Citovat
JohnyLee Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 2 elton: ...bydlíme u Dobříše... původem jsem z Plzně... 2 Radek S.: ..ptal jsem se na PM Peugota, protože působili při nabídkách velmi pružně a nedělali s ničím drahoty - reagovali rychle a ochotně - a když jsem jim (dvakrát za poslední čtyři roky ) řekl, že vyhrál někdo jiný, tak se stejně srdečně rozloučili a že příště se mám stejně stavit, že mi to zas rádi spočítají... Cenu dávají dobrou - nejlepší ze všech nabídek pro noname z ulice - díky nim se mi mnohem lépe vyjednává u mého prodejce... Jsou v pohodě... Servis nemůžu soudit - já jezdím zásadně k mému koncesionáři - Auto Černý Příbram - a spokojenost naprostá - mladý kluk na přebírce - nikdy nedělá joudu z mojí ženy, když tam jde dát auto na garančku(to je takové moje měřítko) - když jim předává auto a říká jim vono to v tom tak nějak rachtá - trpělivě se jí vyptá jak se to projevuje a jde si to \"rachtání\" klidně poslechnout, trpělivě jí vysvětlí, co to je a co to bude stát - byť mu musí být jasný, že nemluví jazykem jejího kmene... To není žádná ironie ani zesměšňování - já taky nevím, co znamená hladce a obratce... jl Citovat
Sagi-5008 Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 super, na některý určite zajedu ... jaká máte kola na autě? já chtěl původně 18, ale před několika týdny mi psali, že k 2,0 HDI Aut6 to nejde (takze mam 17). V aktuálním katalogu je zde poznámka (9), která to říká; ... mám doma papírový katalogy z doby objednání auta, kde poznámka (9) chybí a tedy nebylo to v květnu nemožné ale obecně mi trochu nedává smysl, proč jsou zde možné a nemožné kombinace motorizace a kola ... to mi pripada uplne nesmyslné; ale takových \"pravidel\" je více asi tam kde montujou automaty nemaji na sklade 18 kola, či co ??? :( Citovat
elton Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Ty kombinace mě taky trošku štvaly, zvláště po tom co tam postupně začaly cpát. Jinak mám 17ky. Citovat
Radek S. Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 .. taky 17\" v některých testech píšou, že s 18\" ty jízdní vlastnosti nejsou nic moc Citovat
elton Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Taky jsem to četl, ale nevím jestli je to tak. Myslím si, že to bude asi tvrdší jízda. Citovat
bob1975 Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Ahoj po delší době a koukám, že se to pěkně rozrostlo. Jenom trochu zkušeností a odpovědí (sorry, nevím přesně na koho reaguji, ale už jsem línej to zpětně hledat): tlak v pneu se ozve až při upuštění (vlastní zkušenost se šroubem v pneu), ale trochu mě vyděsilo, že po opravě v servisu mi auto nehlásilo nízký tlak, ale rovnou vykřičník s tím, že pneu je proraženo! Nezmatkovat! Za pár minut si to samo zjistí stav a zhasne to Já osobně auto kupoval v Plzni (ICWEST) a MAXIMÁLNÍ spokojenost, doporučuji! Head-Up display nepoužívám, přijde mi to jako totální zbytečnost - měl jsem to zapnutý zhruba dva dny a už ho ani nevysouvám (teda pokud není někdo zmasírovanej reklamou a chce to mermomocí vidět ) ) Na srazu se mnou nepočítejte - mám to přes celou republiku tak snad někdy jindy Jinak s benzínem jsem zatím maximálně spokojen a když čtu reálnou spotřebu 2.0HDI kolem 7,3l tak ještě víc (já mám 8,4 a 80% město) Citovat
Sagi-5008 Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Diky za kladne hodnoceni IC WEST ... i kdyz mladej prodejce neustale používal \"ju?\" a to mi když to rekl asi po patnacty za minutu trochu lezlo krkem na head-up mam stejny nazor, taky mi celkove pripada zbytecny, nevidim duvod proc ho tam mit ... takova efektni divnost jeste jedno me trochu vadilo pri testovaci jizde ... mam vysku 194cm a krome stejnych problemu pri nalezani do auta, ktere tu uz nekdo popsal, tak se mi trochu plete zpetne zrcatko, mam ho ve vyhledu napr. na prednost autum z prave strany ... Citovat
jjxing Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 No s tou spotřebou je to opravdu hodně individuální. Já mám najeto nyní cca 250km a dnes jsme jezdili v různých režimech po služebních povinostech asi 200 km. Takže auto vůbec nezajeto a spotřeba 7 l se mi zdá vynikající. A to ještě opravdu nemám dokonale v ruce. Včera jsem jel v noci klidnou jízdou bez aut na cestě, za cca 5,7 l . Takže jsem zvědav kam se dostanu po zajetí, ale já jsem celkem mile překvapen. Na to že tam mám 120kw a při sešlápnutí na podlahu je to opravdu znát.....dobré.. Citovat
Radek S. Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 S tím head-up mi překvapujete, mě to tak špatný nepřipadalo:myslim no uvidím jestli nezměním názor až s tím budu jezdit nějaký ten pátek... Jinak já jsem s IC West také naprosto spokojený. [upravil dne 21/7/10 Radek S.] Citovat
jjxing Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Haloo, mám dotaz . Proč , když mám zapnuté světla v poloze AUTO mi svítí xenony neustále? Kde je nějaké nastavení , aby tomu tak nebylo a svítily přes den pouze světla pro denní svícení? čidlo funguje, protože když jej zakryji , tak se mi NAVI přepne do nočního režimu. Jo a neumíte někdo odstranit zablokování přehrávání DVD za jízdy? To bych jako dost přivítal , i když se to samozřejmě nemá Citovat
elton Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Ty xenony svítí pořád, musí se na dia upravit aby svítily ty denní žárovky a ne hlavní světla. A to DVD jde taky odblokovat, myslí že taky přes dia. Citovat
jjxing Odesláno 22. červenec 2010 Odesláno 22. červenec 2010 Máte někdo zkušenosti s obrazovkama v opěrkách? Marně hledám nějaký vhodný malý přenosný přehrávač DVD do auta. Nemáte někdo nějaký dobrý tip? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.