Reserved Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Jasně elton doporučuje 5008 2,0Hdi 110kw, Premium, Bílá perleť, Jdžej Bí eL, Navi, DVD pack, ostřikovače světel, pack viditelnosti 2, 17\" kola..... a prosklenou střechu Citovat
elton Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Zrcátka, když se ti po zamknutí sklápějí, tak jdou i za jízdy sklopit. Ale koukal jsem u kámoše, že tomu se nesklápějí zrcátka po zamknutí a ani nejdou za jízdy, zase nějaká spešl raritka. Jinak já taky nemám do práce daleko, ale aspoň jednou týdně jej pořádně protáhnu. Citovat
elton Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Hele Rezervéčko nevyskakuj:P:aut, prosklená střecha je fakt na prd. Citovat
JohnyLee Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 A jakpak je to s el sklápěním zrcátek, dají se sklopit i za jízdy? Ano... Mám totiž trochu těsný průjezd do dvora.... ...co takhle kladivo?:D:D Citovat
JohnyLee Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Jasně elton doporučuje 5008 2,0Hdi 110kw, Premium, Bílá perleť, Jdžej Bí eL, Navi, DVD pack, ostřikovače světel, pack viditelnosti 2, 17\" kola..... a prosklenou střechu Koukám, že už sis pár příspěvků přečetl...:D:D jl Citovat
JohnyLee Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Kladivo na zrcátka nebo vjezd?:D ...co povolí dřív? Citovat
Trader Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Nevěř Eltonovi, prosklená střecha je BOMBA! Je to čirá závist:roker Citovat
elton Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 No další takový Otázka: jak často ji používáš? Citovat
Reserved Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 jj poctivě jsem přelouskal cele forum o 5008 a kousek i o 407 (tu část o motorech)..... Abych pravdu řekl....prosklená střecha mě nevadí ale nijak po ní netoužím...to já jen čistě jako provokaci.....kladivo nepřipadá v úvahu..... s tím výběrem stejně musím počkat až mi po nehodě sroste loket Citovat
Trader Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Mám jí otevřenou neustále, zavírám jí jen na parkování, pokud stojím na slunci. [upravil dne 8/10/11 20:58 od Trader] Citovat
Reserved Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Elton: Tak abych si tě usmířil, tak ti řeknu, že bílá se mi celkem líbí Citovat
Reserved Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 loket jsem strkal pře airbag v mé nyní již pravděpodobně neexistující Fábce srazil mě jeden co mi měl dát přednost a nedal....ale naštěstí to bylo jediné zranění.... Citovat
Reserved Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 Zase alespoň vím, že pro Škodovku nedělá airbagy Microsoft.....ten pytel se skutečně neptal, jestli jsem si jist, že se má nafouknout a nafouknul se Citovat
Reserved Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 no dobře....šedá mi připadá stejně lepší.....ale pššššt ať se to nedozví elton hele a nechceš tam tu prosklenou střechu dodělat? Nebo alespoň díru na ní.....že by jsi jí opravdu nemusel ostatním závidět.... Citovat
JohnyLee Odesláno 8. říjen 2011 Odesláno 8. říjen 2011 hele a nechceš tam tu prosklenou střechu dodělat? Nebo alespoň díru na ní.....že by jsi jí opravdu nemusel ostatním závidět.... ...a co takhle kladivo?:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.