Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jasně elton doporučuje 5008 2,0Hdi 110kw, Premium, Bílá perleť, Jdžej Bí eL, Navi, DVD pack, ostřikovače světel, pack viditelnosti 2, 17\" kola..... a prosklenou střechu :D

Odesláno

Zrcátka, když se ti po zamknutí sklápějí, tak jdou i za jízdy sklopit. Ale koukal jsem u kámoše, že tomu se nesklápějí zrcátka po zamknutí a ani nejdou za jízdy, zase nějaká spešl raritka. Jinak já taky nemám do práce daleko, ale aspoň jednou týdně jej pořádně protáhnu.

Odesláno
Jasně elton doporučuje 5008 2,0Hdi 110kw, Premium, Bílá perleť, Jdžej Bí eL, Navi, DVD pack, ostřikovače světel, pack viditelnosti 2, 17\" kola..... a prosklenou střechu :D

Koukám, že už sis pár příspěvků přečetl...:D:D:D

jl

Odesláno

jj poctivě jsem přelouskal cele forum o 5008 a kousek i o 407 (tu část o motorech).....

Abych pravdu řekl....prosklená střecha mě nevadí ale nijak po ní netoužím...to já jen čistě jako provokaci.....kladivo nepřipadá v úvahu.....

s tím výběrem stejně musím počkat až mi po nehodě sroste loket

Odesláno

loket jsem strkal pře airbag v mé nyní již pravděpodobně neexistující Fábce :bojim:roll srazil mě jeden co mi měl dát přednost a nedal....ale naštěstí to bylo jediné zranění....

Odesláno

no dobře....šedá mi připadá stejně lepší.....ale pššššt ať se to nedozví elton :D

hele a nechceš tam tu prosklenou střechu dodělat? Nebo alespoň díru na ní.....že by jsi jí opravdu nemusel ostatním závidět.... :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...