Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mikrofon ve stropním světle........Slučovač antén pod kastlíkem spolujezdce ........GPS/GSM anténa za zpětným zrcátkem v tom plastu na okně.....zachovej všechny kabely s koncovkama .......

PS: a ty máš origo samostmívací zrcátko?????

Odesláno

Ano já mám origo samozatmavovací zrcátko, ale jinak co se týče těch věcí co mi k tomu chybí, tak ty už mít nebudu, jelikož auto shořelo od motoru a palubovka od spolujezdce skoro celá shořela, horní stropní světlo se rozteklo i s tím plastem, jak je čidlo na stěrače. Tak kolik tyto věcičky stojí? A kolik by stála ta předělávka celkem, kdyžbych si to dokoupil?

Odesláno

Vše potřebné co ti chybí ti dodá PP205 a i on ti to namontuje jestli bude mít zájem u vlastních věcí a ještě jedna věc chybí ventilátory chlazení pro RT3 a displej a počítej ještě tak asi 6000,- za vše co chybí + montáž....ale střílím od pasu...ceny jsou na pp205

Odesláno

Ty ventilátory 2 na display mám, jen jsem ho nefotil. Tak já zkusím napsat pp205, kolik bude chtít za každý díl a celkem za montáž. A není možné, že bych tam třeba ten mikrofon apod měl už připravené?

Odesláno

ak by som si to isiel vymontovat tak okrem lcd panelu, samotneho radia, gsm,gps (co je na skle), slucovac, mikrofon, vetraky. na co nezabudnut ? S kabelazou mam obavy, neviem jak ju vybrat co najsetrnejsie.

Odesláno

Konektory aspon s krátkýma kabelama u všeho do čeho vedou.....a koaxi od antén komplet celé s konektorama......necvakat

[upravil dne 6-1-11 14:10 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...