didiulysse Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Zdravím, máte už někdo nějaké zkušenosti s tímhle palivem v motorech Peugeot, v těch staršího data narození, 8-14 let ? Citovat
peugeot09 Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Ano, ale praktická zjištění se zcela vymykají tomu, co říkají kapacity v oboru nebo teoretici, tudíž tady žádné bližší informace šířit nebudu. Jenom Ti poradím. Vyzkoušej a NIKDY nedávej do NEUPRAVENÉHO motoru čistou E85. Pokud to myslíš opravdu vážně, budeš muset experimentovat, jaký poměr (N95/E85) je pro Tvé auto to nej (pro začátek zkus 50:50). Jedno Ti ale řeknu, i když tady budou někteří prskat. Není to tak, jak se všude píše... Hodně štěstí. [upravil dne 11/5/10 peugeot09] Citovat
didiulysse Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 No klidně šiř co máš za zkušenosti, za to ti hlavu nikdo neutrhne. O to tu snad jde, zjistit názory a zkušenosti jinejch! Natankoval jsem 1:1, motor je takovej měkčí, ale zatím jetejch cca 100 km, tak uvidíme dál. Dal jsem novy svíčky a zatím ustalo i zdechání dle příznaků v tématu: Ulysse 2.0i benzin a občasné chcípání. No uvidíme co na to ostatní, co už na to jezdí třeba dýl. Citovat
slider Odesláno 20. květen 2010 Odesláno 20. květen 2010 Tak dnes jsem to koupil zatím jen 5l co jsem měl rezervu, no nic jsem zatím nepoznal ale příště to namíchám 50:50.......u nás je 25,-/L Citovat
Kubis Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Ahoj,mám motor 2Oi šest ventilů a čekám více ohlasů na nové palivo v určitém poměru.Zajímalo by mne,co na ten spalovaný alkohol=cukr říkají svíčky nebo kroužky.Dnes přede mnou jeden pán plnil svůj vůz(H) 1xbenzín a 2x etanol .Hned jsem se ptal,co na to jeho motor.Říkal,že jeho dvoulitr je v nižších otáčkách slabší,ale pro ty co nespěchají je to finančně zajímavé.A opět jsem nedůvěřivý,aby se úspory pak nepřelily do dřívější generálky!P806 Pani u pumpy mi dala pochvalný letáček a je na něm i adresa www.vena-trade.eu/csinfo/alkoholove-bio-palivo-ethanol-e-85 . [upravil dne 29.6.10 Kubis] [upravil dne 29.6.10 Kubis] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.