Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano, ale praktická zjištění se zcela vymykají tomu, co říkají kapacity v oboru nebo teoretici, tudíž tady žádné bližší informace šířit nebudu. Jenom Ti poradím. Vyzkoušej a NIKDY nedávej do NEUPRAVENÉHO motoru čistou E85. Pokud to myslíš opravdu vážně, budeš muset experimentovat, jaký poměr (N95/E85) je pro Tvé auto to nej (pro začátek zkus 50:50). Jedno Ti ale řeknu, i když tady budou někteří prskat. Není to tak, jak se všude píše...

Hodně štěstí. :papa

[upravil dne 11/5/10 peugeot09]

Odesláno

No klidně šiř co máš za zkušenosti, za to ti hlavu nikdo neutrhne. O to tu snad jde, zjistit názory a zkušenosti jinejch! Natankoval jsem 1:1, motor je takovej měkčí, ale zatím jetejch cca 100 km, tak uvidíme dál. Dal jsem novy svíčky a zatím ustalo i zdechání dle příznaků v tématu: Ulysse 2.0i benzin a občasné chcípání. No uvidíme co na to ostatní, co už na to jezdí třeba dýl.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dnes jsem to koupil zatím jen 5l co jsem měl rezervu, no nic jsem zatím nepoznal ale příště to namíchám 50:50.......u nás je 25,-/L

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj,mám motor 2Oi šest ventilů a čekám více ohlasů na nové palivo v určitém poměru.Zajímalo by mne,co na ten spalovaný alkohol=cukr říkají svíčky nebo kroužky.Dnes přede mnou jeden pán plnil svůj vůz(H) 1xbenzín a 2x etanol .Hned jsem se ptal,co na to jeho motor.Říkal,že jeho dvoulitr je v nižších otáčkách slabší,ale pro ty co nespěchají je to finančně zajímavé.A opět jsem nedůvěřivý,aby se úspory pak nepřelily do dřívější generálky!P806

Pani u pumpy mi dala pochvalný letáček a je na něm i adresa www.vena-trade.eu/csinfo/alkoholove-bio-palivo-ethanol-e-85 .

[upravil dne 29.6.10 Kubis]

[upravil dne 29.6.10 Kubis]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...