Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
jasne ak nam to nejako vyde a budeme sa moct aspon na chvilu vidiet tak sa ozvem..bolo by fajn sa stretnut a pokecat....mame si urcite co povedat vsetci...:papa:papa

kedy akde by sme take stretko spachali .:D

Odesláno

vies momentalne som sa nad tym nezamyslal...mam ine starosti ,ale urcite niekde na parkovisku ason..alebo behnut na duchonku.............ale zase aby sme sa tam aj dostali ak bude nasnezene,...a tak..ak mate popripade ktomu navrhy dajte vediet a mozme sa dohodnut...

Odesláno
vies momentalne som sa nad tym nezamyslal...mam ine starosti ,ale urcite niekde na parkovisku ason..alebo behnut na duchonku.............ale zase aby sme sa tam aj dostali ak bude nasnezene,...a tak..ak mate popripade ktomu navrhy dajte vediet a mozme sa dohodnut...

No Duchna je v pohode a pri hradzi je aj fajinove parkovisko to by sloo a termin ja sa prisposobim mne jednooo do 10jan som doma.:roker

Odesláno

Chlapci nazdaaaar.

Ospravedlnujem sa poopicne stavy su na dennom programe.

Najskor mozem az od buduceho tyzdna, lebo v tomto tyzdni toho je moc( stretavka,hokejbal a silvester) respektive ak by ste chceli mozme aj mozno v nedelu 2.1.2011

A nemate problem aj s nejakym dnom v tyzdni? Ci to musi byt len na vikend. Napiste a dohodneme to. Pozdravujem vas zatial.

A vieme zabezpecit niekoho kto ma origo dia?

[upravil dne 27/12/10 14:32 godzilaTO]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...