Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: prco88

Nazdar som tiez z Topolcian a zhanam slovencinu do rt3 a aj mapy , ak vies o niecom ozvi sa mi na e-mail majo80@centrum.sk . Diky

myslim ze petertn1 by ti mohol pomoct ;)

[upravil dne 11.5.2010 Y2K]

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

takze som konecne to moje fesi auticko nafotil a dal som ho sem...takze ak chcete chceknite si ho..cakam co m9i na to poviete..heheh...nie srandujem..nic neobvykle..ale konecne po roku som sa odhodlal na to...a Topoolcany sa zobudte..je Vas tak vela co vlastnite tieto stroje tak sup sup..sem a podelit sa o nejake zvlastnostia a poznatky...serusteee....

http://pokec.azet.sk/godzilato/fotoalbumy?i9=f420a81a7f79#/godzilato/fotoalbumy/afto/ft-362903391

• O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte.... celkom sa tesim .. aj moje ma TO znacky :D sice 307 SW... nema niekto z vas diagnostiku?

Potreboval by som zistit preco mi tak slabsie taha auto :D a vypnut sklapanie spetakov a zapnut automaticke svetla

Dakujem

Odesláno
Ahojte.... celkom sa tesim .. aj moje ma TO znacky :D sice 307 SW... nema niekto z vas diagnostiku?

Potreboval by som zistit preco mi tak slabsie taha auto :D a vypnut sklapanie spetakov a zapnut automaticke svetla

Dakujem

Nazdar ked budete robit nejaké spicha skús ohlásit člena Janou ma diagnostiku a chodieva na zrazy.Je od PN. A ked budete mat nejaky dobry termín tak daj vedieť cez SZ aj mne a možno dobehnem aj s nejakou osádkou s TT vás pozrieť??:papa:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...