Radek Odesláno 13. říjen 2004 Odesláno 13. říjen 2004 na P405 1,9GRDT se mi obcas pri jizde rozne kontrolka v teplmeru a napis stop a asi (nevim jestli pokazde) se spusti sahary. teplomer pri tom ale ukazuje teplotu spis pod normal a tomu odpovida i momentalni styl jizdy. Taky se castou spousti sahary po vypnuti motoru, i kdyz motor moc zahraty nebyl. Pomuze vymenit nejake cidlo? a ktere? Citovat
Radek V. Odesláno 13. říjen 2004 Odesláno 13. říjen 2004 Mě se toto dělo u 406ky a bylo vadné jedno ze tří relátek, které jsou na sahaře... Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 19. říjen 2004 Odesláno 19. říjen 2004 Napsán autorem Radek na P405 1,9GRDT se mi obcas pri jizde rozne kontrolka v teplmeru a napis stop a asi (nevim jestli pokazde) se spusti sahary. teplomer pri tom ale ukazuje teplotu spis pod normal a tomu odpovida i momentalni styl jizdy. Taky se castou spousti sahary po vypnuti motoru, i kdyz motor moc zahraty nebyl. Pomuze vymenit nejake cidlo? a ktere? A neni to nahodou tím tepelným spínačem, co je umístěný vlevo nahoře na chladiči (z pohledu řidiče). Třeba stačí jen vyměnit. Na obrázku to je č.4 a 5. Stojí tak cca 420 Kč. Vyzkoumej, kdy se ti spínají sahary. V katalogovym listu je popsany, kdy se spínají a kdy rozpínají (první dvě teploty jsou asi pro první stupeň chlazení sahar, dvě další pro druhý). Tomu rozdílu mezi 1. a 2. teplotou, nebo 3. a 4. se říká hystereze. [Editován dne 19/10/04 dtyrkas] Citovat
Radek Odesláno 29. říjen 2004 Autor Odesláno 29. říjen 2004 mozna tam jsou dva problemy zaroven, a to jak na cidle sahar, tak na cidle teplotni vystrahy. Nebo je jedno cidlo pro oboji? Nebo je to jinak provazane? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.