Burisek Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 asi bych si ho taky nechal pokud nemá na jiné,ale jinak bych vše řešil repasí a co se týče GO motoru.....,no vstřiky nevím ,nové jsou darda,repas je levnější,udělal bych to nejnutnější pokud potřebuje jezdit,a postupně opravoval co je nejvíc třeba,tzn.rozvody,startér,turbo,vstřiky,ty kanálky a zdvihátka ventilů a zbytek podle potřeby a finančních možností..... ten EGR bych asi odpojil..... ,je tam na hovno.... na vstřiky se zeptej tady : http://cernikplzen.cz/ vstřiky a čerpadlo není problém výměnným způsobem a posílá i poštou,solidní ceny,je ale třeba se zeptat,co za to... ,nebo pak nějaký Bosch Diesel servis,protože systém v tvém autě resp.bratránkovým je stopro Bosch ale tam to bude asi dražší jak Černík Citovat
qmysak Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 asi nějak postupně to dávat do kupy začat od toho nejhoršíhio k lepšímu a bude to pak mazel Citovat
lukáš.t Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 ted jsem taky trochu více zainvestoval do auta:měnil jsem=turbo,váhu vzduchu a nové špičky na vstřikovače a je to fakt poznat auto jede fakt lepší. Citovat
qmysak Odesláno 9. květen 2010 Autor Odesláno 9. květen 2010 Původně zaslal: lukáš.t ted jsem taky trochu více zainvestoval do auta:měnil jsem=turbo,váhu vzduchu a nové špičky na vstřikovače a je to fakt poznat auto jede fakt lepší. turbo repasovals??na kolik to celé vyšlo???pokud to není tajné Citovat
lukáš.t Odesláno 9. květen 2010 Odesláno 9. květen 2010 turbo jsem daval repasované a vyšlo na 8500,-kč Citovat
qmysak Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 Původně zaslal: lukáš.t turbo jsem daval repasované a vyšlo na 8500,-kč taky pálka ale ne taková jak za funglovku nějakých 25 litrů Citovat
qmysak Odesláno 10. květen 2010 Autor Odesláno 10. květen 2010 já doufám že vydrží co nejdél mě nekouří Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.