tomik1987 Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Zdravím, hľadal som či tu niečo o tom nieje ale nič som ako si nenašiel. pomaly si robím nejaku hudbu v aute. a chcem sa popýtať ako je to s vytlmením. auta. robili ste to už niekto??? potreboval by s:papaom poradiť.ďakujem Citovat
Qcko Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Je tu o tom dost, zalezi to od financii, pasy dynamat su dobra volba, kamarad ked tlmi dvere dava tam este aj nejaku CUBE, ktora pohlti zevraj fakt vsetko, neviem co na tom je, ale v aute mu to znie paradne Citovat
tomik1987 Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 aha a čo to také pasy výdu??? a to cube?? tak to prvý krát počujem. Citovat
207lemans Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=&id_tovar=14072&ukaz=detail&obr=&hlzaradenie= stači si dať do googlo..... nazov a najdeš Citovat
207lemans Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Původně zaslal: 207lemans http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=&id_tovar=14072&ukaz=detail&obr=&hlzaradenie= stači si dať do googlo..... nazov a najdeš ja som tiež lepil do 207mi. čierne pasi :-) asfaltu. vid: http://moje.auto.cz/207lemans/peugeot-207.html Citovat
tomik1987 Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 no a koľko toho treba na 406?? a ktoré časti odporúčate zatlmiť?? Citovat
mk405 Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 základem jsou přední dveře pro kompa (venkovní plech zevnitř a vnitřní plech zvenku) další možností je zadní kufr pro sub (někdo dělá jen části které rezonují) někdo dělá taky plechy blatníků zevnitř kvůli hluku z pneumatik a pak ty největší nadšenci vyndají komplet interiér a vytlumí celou podlahu a strop... dá se dát jedna vrstva i víc nebo kombinovat různé materiály... jde taky o to kolik do toho vrazíš peněz a hlavně pro jaké je to audio, pro nějaké šunty nepotřebuješ super tlumení a naopak super komponenty nezabiješ šuntem tlumením... Citovat
Rejty Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Původně zaslal: mk405 z a pak ty největší nadšenci vyndají komplet interiér a vytlumí celou podlahu a strop... heh tak tohle znam...pripomina to mne:-D Citovat
tomik1987 Odesláno 16. květen 2010 Autor Odesláno 16. květen 2010 a nedaju sa tie platy zohnať nejako lacnejšie??? z výroby alebo také niečo?? a chcem dať do auta. nejake radio. aj s dvd. aby som mohol s kočkou sem tam kuknúť nejaky filmik. =)) ale to asi nebude fungovať už ta pačka na ovladanie radia čo?? Citovat
R1kimi Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 trochu tlmenia predných dverí na 406-ke Citovat
mk405 Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 jestli je to takhle hotové, tak je to jen napůl je totiž potřeba zadělat ty díry do dveří aby z toho byla taková uzavřená ozvučnice ... Citovat
peugeot09 Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Přesně jak píše mk405, to co jsi provedl je v podstatě k ničemu. Radši to smaž, ať si zbytečně neděláš ostudu. Pokud není ozvučnice z druhé strany uzavřená, dochází zbytečně k akustickému zkratu a úbytku basů (velice zjednodušeně řečeno). Stačí ale kus asfaltu, horkovzdušná pistole, šikovný ruce a chvilku času a hned je to o něčem jiným. [upravil dne 17/5/10 peugeot09] Citovat
R1kimi Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Původně zaslal: peugeot09 Přesně jak píše mk405, to co jsi provedl je v podstatě k ničemu. Radši to smaž, ať si zbytečně neděláš ostudu. Pokud není ozvučnice z druhé strany uzavřená, dochází zbytečně k akustickému zkratu a úbytku basů (velice zjednodušeně řečeno). Stačí ale kus asfaltu, horkovzdušná pistole, šikovný ruce a chvilku času a hned je to o něčem jiným. [upravil dne 17/5/10 peugeot09] peugeot09 ukáž aj Ty konečne svoju prácu a nie len tie Tvoje priblblé komenty... mk405 neuzatváral som to ešte preto, lebo chcem dorobiť sekvenčné sťahovanie okna na spolujazdcovej strane... Citovat
peugeot09 Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Svoji práci jsem už několika členům ukázal, zatím jsem nezaznamenal jedinou stížnost. Speciálně kvůli Tobě nic rozebírat a fotit nehodlám, místo toho nabízím poslech stávající aparatury. Udělej si někdy výlet k nám, do ČR... [upravil dne 17/5/10 peugeot09] Citovat
R1kimi Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Ja som to nefotil kvôli Tebe ani aby som sa tým chválil - hoci nie je čím ako píšeš, ale aspoň mi to nerezonuje ako predtým. Dal som tie fotky pre ilustráciu tým členom fóra, ktorý nemajú žiadne - teda len fabrické tlmenie a ak si dorobím tú sťahovačku okna tak tie inštalačné otvory prelepím ďalším dynamatom a pribudnú MDF medzikružia pre komponenty... Citovat
shwaara Odesláno 17. květen 2010 Odesláno 17. květen 2010 Na Peugeot09 se mi líbí jeho upřímnost a přímočarost za všech okolností ) Ale myslím, že snaha pomoct (R1kimi) by se měla spíš ocenit. [upravil dne 17/5/10 shwaara] Citovat
tomik1987 Odesláno 20. květen 2010 Autor Odesláno 20. květen 2010 no tak biť sa nemusíte. ved všetci sa učia tak ja chcem čo najviac info nabrať Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.