apfelix Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Zdravim, nejsem si jistej jestli to patří sem, ae měl bych otázečku. Vyráběl se seriově přední nárazník,ten který nemá kulatý mlhovky, na 306 ( novej model ) v celobarvě ? viděl jsem všude na seriovkách jen s černym plastem a sem tam někdo má celolak, tak by mě zajímalo jestli si nastříkání hradil člověk sám a nebo by se dal sehnat. JDE MI O MODROU METALIZU Citovat
GRiMx Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 celolak se dával až na modely 2000/2001 ... dřív možná za příplatek:myslim Citovat
apfelix Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 takže se dá sehnat v celolaku jo? Citovat
GRiMx Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: apfelix takže se dá sehnat v celolaku jo? sehnat se dá všechno ale něco hodně špatně Citovat
Qcko Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Nerobil sa komplet vo farbe, jedine nastriekat doma, alebo dat spravit, komplet sa striekal az posledny model s kruhovymi hmlovkami Citovat
GRiMx Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: Qcko Nerobil sa komplet vo farbe, jedine nastriekat doma, alebo dat spravit, komplet sa striekal az posledny model s kruhovymi hmlovkami to není pravda.. modely 2000/2001 je maj skoro všechny v barvě a nemaj všechny kulatý jednoduchý test. Otevři si sauto.cz dej vyhledávání peugeot 306, rok výroby: od 2000 99% aut má nárazník v celolaku a všechny nemaj kulatý mlhovky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.