maxipaja Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Zdravim vyndal jsem pristrojovou desku vycvak z nahonu skontroloval zarovky a pak jsem ji tam dal zpatky . Na udiv kdyz jsem couval tak mi sla raficka rychlomeru do minusu nevite cim to muze byt ???? ja uz fakt nevim Dik za rady predem Citovat
Benžík Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 To je asi normální u mechanickýho tachometru, pokud tam neni doraz ručičky, aby nemohla jít zpět. Citovat
maxipaja Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 pockej to jako myslis vazne jo me to predtim nedelalo,me jde raficka skoro az na druhou stranu. Tak to asi nebude normalni:bojim Citovat
Benžík Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Dopredu to ukazuje normalne? Nevypadl z toho nakej doraz rucicky? Mel jsi to nekdy rozebrany? Je v tom akorat magnet pripevnenej k lanku (otaci se) a plechova miska ve ktery se otaci magnet. Otacenim vznika sila, ktera hybe s rucickou. Pak je tam perko, ktere vraci rucicku do nuly. Pokud tam neni doraz rucicky, z principu to musi fungovat na obe strany (dopredu i do zadu) stejne. Zkus to rozebrat, treba tam najdes neco spatnyho. Citovat
maxipaja Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 jj dopredu to jde . Oki ja se nato podivam asi tam neco vyskocilo dyztak pisnu co a jak. Rozebranou pristrojovku jsem jeste nemel. Citovat
Benžík Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 No, s tim rozebíranim klidně počkej, pokud to, že jde ručička zpět nevadí Tobě, tak to nevadí asi ničemu. Třeba Ti někdo napíše nějakou konkrétnější radu. Je zbytečný rozebírat to, když to funguje. Citovat
wooody Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 asi ti vypad ten malej kolíček co je pod nulou.... já bych o asi osobně neřešil.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.