brslen Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Co by to mohlo delat?Zda se mi ze to jde z prave strany( predek),a nejvic je to citit na dvojku.Muze to byt vyvazeni kola?Nebo ulozeni tlumicu? Citovat
Budhas Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Bylo by dobrý,kdybys to líp upřesnil. Vyvážení bys poznal ve vyšších rychlostech a cukal by ti volant. [upravil dne 2/5/10 Budhas] Citovat
brslen Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 Nooo dela to asi od 2000/ot do cca 2500,nevim jak to popsat,mozna se houpe cely predek,zkusim se na to vice zamerit. Citovat
shwaara Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Myslím, že mám to samý. Takový chvění auta u mně 1500-2000ot., nejvíce je to cítit na dvojku, ale není to nic zásadního. Je to trochu cítit, když pozvolna zrychluju. Vyvážení to není, dělá mi to celou dobu, co mám auto, mezitím jsem přezul na zimní, letní, dal jiná kola, několikrát převážil a dělá to stejně. Uložení tlumičů, homokloub, ... ? [upravil dne 2/5/10 shwaara] Citovat
shwaara Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Stane se tomu něco, když to nebudu řešit? Fakt to není skoro cítit. Citovat
HakTac Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Jestli je to v mezích a je to nepatrné. Je lepší to za včas rozebrat a namazat (vybrat staré mazivo a dát nové) - někdy to pomůže. Když to necháš být oprava v jižních čechách je kolem 3 000kč a nová poloosa 12 000kč. Citovat
brslen Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 ty kokos,me s toho jeb.. porad nekde cpat prachy.Clovek maka jen proto aby byl otrokem veci. Citovat
shwaara Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 No ale zas ten pocit, když pár set km funguje úplně všechno přesně tak, jak má!! Nikde nesvítí žádná kontrolka, nic nevrže, nevibruje, necuká, nehučí, auto pěkně umyté, nádrž a nádobka ostřikovačů plná .... Citovat
HakTac Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 shwaara : tak to máš asi auto v garáži a jezdíš vlakem ne? :D:D Citovat
shwaara Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 To by nepomohlo, protože pak si přijde nějaká trajda kuna a rozežere mi tapecírung Citovat
shwaara Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 Původně zaslal: HakTac Jestli je to v mezích a je to nepatrné. Je lepší to za včas rozebrat a namazat (vybrat staré mazivo a dát nové) - někdy to pomůže. Když to necháš být oprava v jižních čechách je kolem 3 000kč a nová poloosa 12 000kč. Už je v L ostých zatáčkách slyšet bouchání (jako kdyby něco lítalo v kufru, ale kromě deštníku tam nic není. Za ty 3000 je repas poloosy? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.