Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

2. Slovenský zraz Peugeot Clubu – Piešťany, 4-6.6.2010

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

očko, nebude to problém.

OK.

Ak sa nič nezmení a všetko klapne ako má, ozvem sa vo štvrtok.:super

Ak sa neozvem a prídem, dúfam že ma neukameňujete

[upravil dne 30.5.2010 očko]

Odesláno

Qcko - Downhill ... Po skusenostiach co sme ich videli hravat, tak OK, vzdy sa bavil cely podnik, co sa malokedy videlo u kapeli ... Teraz je to jedno, pokial chcem urobit vsetko tak ako ma, tak mi na tu kapelu urco nevyjde ... Takze ako hovorim, tak snad nabuduce ...

Odesláno

Alebo sa môžeťe zavesiť na strom a spravit to ako horolezec vyvak sa to volá

To zavesíš stan za všetky špagáty čo ma, a potom doňho vlezieš a modlíš sa či nedr.... dole.:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Qvéčko a načo ti je kovová tyčka na opekanie? A ešte k tomu parádna? Takto drevená palička by ti nestačila? My si donesieme palice z liesky. A slaninu, ňam, ňam!

Odesláno

Mno.... Qcko dobra otazka.... kam mam sakra na coupe dat ty tycki na opekani? ze bych je mnel celou cestu vystrceny z okna jako anteny? :D

ne to je ale vazny.... sakra co s tim... :myslim

ja necu brat kombika.... ja cu coupe.. .ale mam tu dilema coupe vs spekacky :myslim

Odesláno

Cheppe, to by chcelo skladacie palice na opekanie. Niečo ako skladací meter:D. Neboj, ja ti svoju palicu požičiam, hneď ako si opečiem slaninu. Alebo si proste napichneš svoju špekačku na moju palicu a bude sa opekať s mojou slaninou. Bude to z toho opekačkový špíz.

Odesláno

Dzej: ponuka dobra, zapremislim....

Spis premyslim ze nekde sezenu stary radio a kuchnu antenu... a prijdu jako biug boss a vytasim to na vas... :D ale mozna by tma tak mohlo byt jeden prouzek slaninyu.... potom by to slo dolu.... sakra break ma dlouhou antenu vlastne :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...