BassF Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Zdravicko, chystam se seridit ventily na 405 1.9TD. Prosim o par obecnych i neobecnych rad. Proste kdo s tim ma zkusenosti, jake hodnoty by mela mit vule,na co si dat pozor atd... Citovat
Guest SB Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Vola za studena: Sací 0.15 Výfuk 0.30 Citovat
pastorek Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Postup na nastavenie nájdeš tu: www.pepanet.sk/servis/ventily.pdf Citovat
BassF Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 Jeste drobnej dotaz. Jsou ty vule 0,15 sani a 0.3 vyfuk i u turbo diesla? Sundal jsem viko hlavy,zacal merit a u prvniho saciho ventilu jsem nameril az 0.35. Tak jsem se leknul a dal uz radsi ani nemeril:D Citovat
BassF Odesláno 7. květen 2010 Autor Odesláno 7. květen 2010 V jakem poradi jsou ventily? Je to vyfuk-sani-sani-vyfuk-vyfuk-sani-sani-vyfuk? Nebo je to jinak? Motor me normalne fungoval,ale co jsem nameril za vule,tak se celkem divim,ze to ten motor uz davno nezabalil:D Takze jedina moznost co me napada je,ze jsem musel to poradi nejak prehodit:roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.