Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to červene je hrebeňova tyč riadenia

a ta je v puzdre,ktore je vybite a preto to bucha!

a to puzdro nekupiš a neviem či sa to da rozobrat!

a dnes som kupil už tu tyčku spojovačku a v servise u nas kolega mi to vysvetlil presne,ta ťe som ju kupil na dva veci...

ibaže!!!: Potrebujem vediet to riadenie čo maš ty,je ako poškodené a za kolko ho predaš?

Odesláno

No ked das dolu motor s riadenia tak sa to da velmi lahko rozobrat a ostane iba to puzdro...vid foto...ak mas dobry hreben tak ti to puzdro mozem predat za 100eur..moj hreben ako som ti hovoril je zohnuty...

[upravil dne 8/5/10 Biliboy]

Odesláno

A to som ho ani neutieral...:D

Mam aj manzety a ono je to nove ja som na tej 207 spravil 2064km a potom som to dal na strechu,...:D:D:D:D

a auto bolo nove ked som ho kupil...

[upravil dne 8/5/10 Biliboy]

Odesláno

No pravda je taka že mam rozohrate dalšie 3 partie !

Všetky tri riadenia su zo 1,4 HDi a su komplet!

Jeden mi ho núka za 150 evra!

Druhý mi to dáva za 200 evra.

A tretieho som zlomil z 250 na 200 evra s tým že mi dá ešte aj záruku!!!

Ta tretia ponuka sa mi zda zatial najserioznejšia.

Ale pri pohlade na to tvoje /v podstate nové/ a ked mi ešte daš nejaku zľavu...:D/len ešte tu je jedna otazka, že či to bude sediet ked to je z 1,6 HDi?/:myslim

Tym trom som napisal sms nech mi pošlu foto do mailu.Zatial mi neposlali nič len ten prvý mi napisal že pošle sms!

No v každom prípade sa musím dohodnut,už nech sa rozhodnem akokolvek, aby mi to ten dotyčný poslal kurierom s tým, že ja už budem mat to moje riadenie vonku, aby som ich vedel porovnat a ked bude rovnake vyplatim kuriera/v opačnom prípade nech ho nesie odkial prišiel/, aby sa mi nestalo že sa budem doma pozerat na nejaku ...!

Počuvaj a s tebou by som sa vedel dohodnut, že mi ho pošleš, ja ho poskladam a ked bude všetko sediet posielam peniaze.

Keď nebude sediet, tak ti ho pošlem naspet?!Vedeli by sme sa takto dohodnut? No to mi musíš samozrejme verit!

Odesláno

No zlavu ti mozem dat akurat ze manzety dotanes k tomu gratis...Inak by som uvazoval keby som teraz nemal 207.ktoru si isto zopar rokov necham..Pod cenu sa mi to neoplati predavat.......Sediet by to sedelo jediny rozdiel je v tom softe v elektronike ktory by ti zostal z tvojho auta..

.Ale ak mas za 150 alebo za 200 cele tak ber to......To je super cena...

Odesláno

OK!

Pozri sa, ešte mi nikto z tych troch neposlal ani jednu fotku!

Ešte je uplne realne,že to kúpim od teba.

Ja som rozmyšľal že by uchytenie mohlo byt rozdielne!?

Ale to by som videl, ked budem mat to moje vonku a sa porovnaju.

Odesláno

Biliboy kamarat.Ešte by som od teba potreboval jednu vec.

Tvoje VIN čislo auta z ktoreho je to riadenie.Stači poslednych 8-čísel.

Nie je to také jednoduche.

Su tri druhy podvozkov 207 a riadenia su tiež iné. Ale chlapik v Peugeote,

keď mu dám svoje VIN-ko a potom VIN-ko auta z ktoreho je to druhe riadenie, mi povie či to je identické a či to bude pasovat do mojho auta.

Už mi tak ušetril evra za dva riadenia čo som mal v hľadačiku.Jeden chlapik z riadenim sa mi ešte neozval.

Chcem zisti či to tvoje riadenie pasuje mne a ked mi povie, ze bude pasovat do mojho auta, tak to kupim od teba!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...