Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cau mam dotaz muzou kroupy nejak poskrabat litaky? ted hlasi hodne bourek a i kroupy a nemuzu auto schovat do garaze tak jestli kroupy muzou litakum nejak ublizit?

Odesláno
Původně zaslal: 306-Kubik-S16

asfalt z alu ?? jak se ti tam dostal ?

To je při těch opravách v ČR úplně normální jev. Měl jsem to nejednou. Používám na to syntetiku ředidlo:super

Odesláno

jj presne tak to je z tech oprav jak tam nastrikaji tunu asfaltu a do toho ty kaminky a pak tim projedes a je to vsude na dverich a ted to mam prave i na kolech! sem hledal neco na netu a nasel sem nejaky pripravky ale nevim aby to zabralo nemas nejakej osvecenej?

Odesláno

Neublíží tomu,ten lak je tak tvrdej (zapečenej) že mu to nic neudělá.Já s těma spešl přípravkama moc dobrý zkušenosti nemám,pak mi to zbělalo.Chce to ale hned sundat,jak to chvíli necháš,už se toho nezbavíš:(

Odesláno

ked sa toho riedidla bojíš tak možeš najprv skúsit technický benzin, ten je menej agresívny než riedidlo a ním by ti ten asfalt tiež mal ist zmyt (teda ked ho tam nemáš centimetrovú vrstvu;) ) ale myslím, že to riedidlo tiez neublíži.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...