Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevim jak se rozhodnout! az budu davat lakovat zahlazeny narazniky a plasty nevim jestli to dat nalakovat cely na bilo nebo nechat vrsek cernej co myslite?:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Brian>strekni to cele...a listy z dveri prec...budes to mat pekne biele ja to tiez idem dat cele do farby...ale na druhej strane ak chces zachovat tovarensky vyzor MI16 tak potom jo nechaj cierne,cierne listy atd.

Odesláno

prave bych to asi chtel nechat v tom duchu MI16 mam strach ze kdyz to bude cely v barve ze to bude takovy nevim prazdny jakoby! jeste budu muset zapremyslet

Odesláno

Brian: podivej se na T16 od Koldase ten ma lsity v barve a ma komplet bilou T16 tak na to jukni , ja mam rad ale ten kontrast toho pruhu cerneho s bilym !!

post-4654-14109614716622_thumb.jpg

Odesláno

Biff: tak tá je fakt luxusná..

Brian: ja by som sa tiež prihováral za tu dvojfarebnu kombináciu a čiernu v mate..

ked aj ta tvoja bude takto vyzerat tak tu niektori aj padnu na riť..:D

Odesláno

BiFF: jojo to vim koldas to ma cely v bile to mam doma fotky ale pujde to cerna s bilou uz sem se rozhodl libi se mi to vic!

NAVY1: kdyby ta moje vypadala aspon trochu jako ta biffova tak bych byl spokojenej! snad se zadari jeste musim sehnat nejakyho lakosa! za kolik zhruba nechavate lakovat jeden dil treba naraznik? a je to cena ciste jen za nastrik?

Odesláno

Biff: ty jo, som nevedel, že si pred Teckom vlstnil takuto krásku..aj ked tie kolesa mi boli povedomé..

Brian: čo mam skusenosti, u nas sa to pohybuje tak plus-mínus 2tis za diel, a viac..podla velkosti a stavu dielu (lišta, zrkadlo, kapota..) v tom uz je aj priprava pred lakom. a zaleží tiež akou farbou sa strieka (klasika, metla, flip-flop...)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...