Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pokud je tam stejny označeni plsatu tak jo (např. PP) a nebo zkus udělat kousek a pak to zkus odtrhnout a uvidiš jestli to bude držet. ten naraznik by mel byt z toho plastu PP a z nej se delaji i podběhy. ja to vařím podbehama nastriham si je na pasky a valim :)

[upravil dne 9.10.2010 od čakom]

Odesláno

tak uz sem prezul na zimni a zjistil sem dost nahovno vec ze mi tecou oba zadni tlumice ty co sem tam daval novy takze je to v p.....! nevim proc jsou tam chvilku a tecou budu muset tam dat po zime seriovy ale to bude na nic kdyz predek bude tvrdsi a zadek ne a samotny tlumice snizeny a tuzsi na 306 asi nesezenu! pekne me to stve:grr:grr:grr

Odesláno

nevim jestli by mi to vzali na reklamacku menil sem tam ty gumovy ulozeni tak nevim! ze to tak malo vydrzelo necekal sem od toho nejaky zazraky ale ze se poserou po 4 mesicich to sem fakt necekal! a samotny zadky nesezenu! nekdo tady na foru psal ze nejakej pan upravuje origo tlumice ze dela tuzsi nema nekdo kontakt na neho nebo stranky?

Odesláno

jo sem se dival zadni koni oba 2 za 6200Kc tak zatim pujdou origo a pak se uvidi ale stejne nechapu ze to vydrzelo tak malo sem se dival a je to dokonce 2 mesice

Odesláno

to jde nemohl bys mi poslat odkaz? dneska sem psal jestli by to slo reklamovat a ze kdyz sem tam vymenil uz nejakou cast tak ze uz se to neda! jestli vydrzi pres zimu tak po zime bych poridil ty weitec zadni ale uz nebudu menit ulozeni ale upravim sroub kdyby nahodu zase se snima neco stalo at to jde aspon reklamovat posral sem to mel sem to udelat tak jak to mam ted namysleny stim sroubem no jo chybama se clovek uci!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...