Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no prave mam z toho strach ted se mlatim do hlavy ze sem to nedal zavarit hned ted jestli to budu delat tak musi obrousit laminat az na plast a jeste ten kit aby ty drazky byli cisty na kolik to tak vyjde kdyz to dam zavarit? sam bych to asi nedal nemam zadny naradicko

Odesláno

ty to maš přetahli i laminatem? třeba by to nemuselo prasknout. aha tak ted jsem přečetl jiny tema kde to řešíte že to praska.

tak to omlat a nechej zavařit. nebo to udělej jak piše Voighta. dej to na auto v zakladu na par mesicu a uvidiš jestli to praskne. ja jsem to delal taky tak s přednim naraznikem.

[upravil dne 7.9.2010 čakom]

Odesláno

prave nevim dost sem se stim nabrousil a co uz to mam tak to zatim nikde neprasklo ale neni to na aute to je jiny no! ale zase kdyz bych to nechal zavarit tak je to jistota! bych to asi obrousil normalne fleksu ten skladanej kotouc ze smirku a to by slo dolu rychle si myslim akorat ten origo plast by byl hrubsi ale to bych pak vzal asi vic najemno

Odesláno

NAVY1: nemohl bys sem hodit foto te tve masky zepredu a zboku nejaky detaily? a mas to uplne krasne rovne ze to nejde vubec poznat ze to tam je zadelany? ja to mam celkem slusny jen zvrchu kdyz mrknu tak je tam na prostredni mrizce videt trosku ze je to tam trosku hlubsi!

Odesláno
NAVY1: promin ze sem udelal stejnou jako ty!:mad:

ne, ne, ne..tak som to nemyslel..len ma to trochu pobavilo..vobec sa nemas za co ospravedlnovat.

ja si tiež auto ladím podla mojho vkusu, davam nan co a ako sa mne páci a je mi jedno ci je to momentálne in alebo uz dávno nie alebo kolko ludí to má tak isto spravené.

naviac si myslím, že až tu masko hodíš do laku bude tvojmu autu moc svedčat.

Odesláno

a s kvalitou tej mojej masky to tiež nie je až take ružové, je to tiež dost poznat, bol to len taky prvý pokus. ta tvoja je možno lepsia než moja. ked bude cez zimu chut, možno to vyskusam ešte raz.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...