ChodeC Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Zdravím, mám následující \"problém\" a potřeboval bych vědět co se mohlo stát. Včera po nastartování jsem zjistil, že mi nesvítí kontrolka zapnutých světel. Světla svítí (myslím že všechny žárovky co svítit mají), ostatní (běžné) kontrolky fungují. Odešla pouze LEDka či může být problém i jinde? Výměna LED je krapet problematická (pro mě nereálná). Nečekal bych, že zrovna LED odejde Citovat
Andreww Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 A kdo Ti řekl, že to podsvicuje LED? Tam máš určitě žárovky 1,2W a ty holt občas odejdou. Pokud už tam budeš vlezený, vyměnil bych rovnou všechny. Citovat
Qcko Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Je to jednoducha operacia, vyskrutkuj 3 skrutky co su hore nad budikmi a cely panel vypac von (aj s 3 vyduchmi vzduchu, ide to lahko, vypacuj dolnu stranu jemne a ono to vyskoci, nemusis sa toho bat) a rovno vymen vsetky ziarovky, jedna stoji asi 6Kc (netreba ziadne znackove, zbytocnost) Pristrojovka drzi na 4 torx skrutkach, dobry pristup, zozadu mas 2 konektory, bacha pri ich odpajani, tu ciernu cast treba odklopit do strany a sam sa vysunie ... ziarovka sa vybera tak, ze tu objimku otocis prstami o 90° a vysunies, ziarovka sa normalne iba vytiahne. ... uf, to je hadam vsetko [upravil dne 26/4/10 Qcko] Citovat
ChodeC Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 omg, díky oběma... já tu četl na fóru, že podsvícení budíků je ledkama. Citovat
Demo Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Čau, podsvícení možná ano, ale kontrolky ne Citovat
ChodeC Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Díky všem. Že je žárovky občas třeba vyměnit je mi jasné, u LEDky bych to nečekal a proto jsem se tak divil. Teď už jsem klidnější a o víkendu to zkusím kuchnout. Hlavně, že ani v knize \"Jak na to\" jsem požadovanou informaci nenašel edit: opraveno. Stačil větší výmol, kterého jsem si nevšiml - po nárazu se kontrolka rozsvítila a opět dál svítí :D:D:D:D [upravil dne 29/4/10 ChodeC] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.