Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, mohl by mi prosim nekdo poradit jak zprovoznit pocitadlo km pod celkovyma km?? obcas bych si rad neco zmeril a tak a nebavi me to porad nejak odecitat nebo pricitat.... :D diky :-)

Odesláno

Tak aktuálně si tak včera stojim u přítelkyně před barákem, na svym standard místečku a kde se vzala tu se vzala, najednou se odnikud vyloupla stará paní (tak cca 75-80) a začla auto oblejzat :) Zepředu dozadu, opačně a 3x tak dokola :D Najednou šup pryč a za chvilku se přiřítila se synem (prej \"no syn, je mu 51\") a ještě jednou to spolu 4x oblezli :)

Tak jdu k nim a babička prohlásila, že to je \"nejhezčí auto co kdy viděla\", že je to peugeot a že se vyrábí v Kolíně :) Čiliž sem poděkoval, dezinformace dementoval a pak sme všichni odešli. Vcelku to ale potěšilo :)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Tak aktuálně si tak včera stojim u přítelkyně před barákem, na svym standard místečku a kde se vzala tu se vzala, najednou se odnikud vyloupla stará paní (tak cca 75-80) a začla auto oblejzat :) Zepředu dozadu, opačně a 3x tak dokola :D Najednou šup pryč a za chvilku se přiřítila se synem (prej \"no syn, je mu 51\") a ještě jednou to spolu 4x oblezli :)

Tak jdu k nim a babička prohlásila, že to je \"nejhezčí auto co kdy viděla\", že je to peugeot a že se vyrábí v Kolíně :) Čiliž sem poděkoval, dezinformace dementoval a pak sme všichni odešli. Vcelku to ale potěšilo :)

Ani se ti nedivím,já bejt tou paní tak udělám to samý:D:D:D

máš fakt kus...

Odesláno

Zdravím,vím že sem dlouho sem nic nepsal:D:D:D ale jednu otázečku mám...už sem to tu jednou psal,takže normálně jedu pak třeba na křižovatce vyřadím do neutrálu a koukám na otáčkoměr a vidím jak se otáčky jakoby zhoupnou dolu a pak hned nahoru do 1500...a takhle dolu a nahoru to dělá porád čím to může být?prošel sem hadice,konektory-vše je zapojený nic není děravý a krokáč je měněnej:myslim:myslim:myslim:bacha jo a vyblikal sem chybu 31 na co bych se měl zaměřit?

[upravil dne 16/8/10 106sťák]

Odesláno

P 106 má váhu vzduchu???kde jí mám teda já schovanou???mám podobný problém. ale nikde jsem ji nenašel předtím než jsem vyndal original box a celý přívod vzduchu tak nějak teď nevím ale přišlo mi že jsem jí tam vůbec neměl.

Odesláno

vaha vzduchu by mela byt nekde pred skrtici klapkou,jak vede do ni vzduch potrubim-nebo jak bych to nazval.Urcite do ni vedou draty s nejakym cidlem.

Odesláno

no a to je právě ten problém protože já mám vše vyndaný jelikož jsem tam žádné dráty nikam k potrubí vedoucí vzduch neměl tak jsem to vyndal a dal tak tevřenej filtr. podle mě nějaké motorizace 106 váhu neměli.

Odesláno
Původně zaslal: 106sťák

Zdravím,vím že sem dlouho sem nic nepsal:D:D:D ale jednu otázečku mám...už sem to tu jednou psal,takže normálně jedu pak třeba na křižovatce vyřadím do neutrálu a koukám na otáčkoměr a vidím jak se otáčky jakoby zhoupnou dolu a pak hned nahoru do 1500...a takhle dolu a nahoru to dělá porád čím to může být?prošel sem hadice,konektory-vše je zapojený nic není děravý a krokáč je měněnej:myslim:myslim:myslim:bacha jo a vyblikal sem chybu 31 na co bych se měl zaměřit?

čidlo teploty vody - zelený. Taky mě to dělalo něco podobnýho

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

jinak větrák spíná snímač kterej je teda já ho mám na chladiči-proti autu je napravo nahoře a ten sepne když se motor ohřeje přes 100 stupnu

Díky za radu...:super

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

jestě otázka myslíš čidlo nebo snímač tep. vody:myslim?mě se na kelly ukázalo takovejch čidel ani neim kterej

Odesláno

mam zase dalsi otravny dotaz :D zatim se mi to stalo 2x tak to moc neresim, ale kdyz je motor uplne studenej tak normalne nastartuju, zaradim jedna, dve a kdyz jedu tak 30(a to jedu z kopce) tak proste pustim vsechno, teda krome volantu :D a po chvilce cca 5s mi to zacne totalne cukat.. nevim jak to popsat, ale jak kdyby to zacalo jakoby samo strasnou rychlosti pridavat a brzdit.. jsem si v tom prisel jak v traktoru na poli :D nevite nekdo cim to je?? :/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...