Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

MyP: díky, už mi to posilal kamoš ze saxoclubu... ty jo takovej bordel v pojistkach jsem nečekal 25A místo 5A a podobný věci... v te skřiňce co je v palubce byla pulka pojistek špatně, se divim že nic neshořelo už dřív...

Odesláno

Lentilko dik za ochotu,ale zatim to tak nespecha,ale je to v planu,musim dodelat prvni barak.Nevite tedy jestli na tu 1.3 je specializovany nejaky obchod treba v anglii?Tak jak na Gti.Aby pak dily nebyli jen na zakazku.

Mondeo je paradni rodinne auto,skvely zvuk motoru a i zatah,ale bohuzel to neni na sprinty.A ohledne nejakych vylepseni motoru,nerezove svody a tak-tezko se nato neco shani,tak do toho nechci zbytecne vrazet prachy a radeji poridit druhe s lepsimy moznosti uprav.Jinak mondeo mam skoro dva roky a zatim bez problemu.Takze si nemuzu stezovat.

Odesláno

Ták aktuálně záhada svítícího popelníku vyřešena....po rozebrání a odebrání pár plastů mám báječny tip :D ....pokud chcete, aby vám svítil popelníček v autě, stačí vytáhnout žárovečku z části osvětlení ventilátorků a volně ji pohodit do prostoru za tuto část .... :D

[upravil dne 2/5/12 22:54 od Alpinka]

Odesláno

Kokořín beze mě kucí, jsem toho termínu na opačné straně - mizím na Slovensko :-)

A ecce homo vypadá podobně to budu asi pro změnu někde v Čechách....

Odesláno

Zdravím,

mám Peugeot 106 1.0 a už delší dobu mám problém s čerpadlem(nebo tak mi to alespoň řekl mechanik že jde o čerpadlo) ze začátku to ještě šlo..., ale teď už se to nedá. Když jedu tak mi to najedou začne zpomalovat tak přidám a po chvilce to škubne a o5 to jede normalně. A takhle třeba i 3x při jízdě. Nebo Když někde čekám, tak se najedou vypne motor a nejde to nastartovat musim počkat třeba 5-10 minut a zkusit o znova (dostala jsem radu že mam počkat a pak přes plný nastartovat) takhle to třeba zkouším 4x až to naskočí ale jakmile přidám plyn tak to zas chcípne a musim zas čekat. Stávalo se to třeba 1x do měsíce, ale teď už je to minimálně 3x týdně. Někdy i když to delší dobu stojí tak při nastartování to má divný zvuk jakoby přidušený....Tak bych se chtěla zeptat co myslíte že by to mohlo být ke to opravdu to čerpadlo? A jak je to s opravou, je to složité?

A ještě se chci zeptat na čep u předního kola? Dá se to vyměnit i doma nebo s tím musim do servisu?

Děkuji za odpovědi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...