Lentilka Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 MyP: díky, už mi to posilal kamoš ze saxoclubu... ty jo takovej bordel v pojistkach jsem nečekal 25A místo 5A a podobný věci... v te skřiňce co je v palubce byla pulka pojistek špatně, se divim že nic neshořelo už dřív... Citovat
jan07 Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Lentilko dik za ochotu,ale zatim to tak nespecha,ale je to v planu,musim dodelat prvni barak.Nevite tedy jestli na tu 1.3 je specializovany nejaky obchod treba v anglii?Tak jak na Gti.Aby pak dily nebyli jen na zakazku. Mondeo je paradni rodinne auto,skvely zvuk motoru a i zatah,ale bohuzel to neni na sprinty.A ohledne nejakych vylepseni motoru,nerezove svody a tak-tezko se nato neco shani,tak do toho nechci zbytecne vrazet prachy a radeji poridit druhe s lepsimy moznosti uprav.Jinak mondeo mam skoro dva roky a zatim bez problemu.Takze si nemuzu stezovat. Citovat
kujon106 Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Tak si kup zpět svoje bejvalé 16V, tušim že tady bylo minule zmiňováno o jeho prodeji :-) Citovat
kujon106 Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Tak kucí, kdo dorazí na Ecce homo a kdo na pug_srar_Kokořín? Já jedu obě akce :-) Citovat
FiFa_cze Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Ecce Homo určitě a Kokořín je pro mě hodně daleko, takže ne Jinak jestli je tu ještě nějakej maturant krom mě, tak přeju zítra hodně zdaru a u ústních taky Citovat
go.play Odesláno 1. květen 2012 Odesláno 1. květen 2012 Kdy je Kokořín? To mám dá se říct celkem blízko Citovat
kujon106 Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 36. sraz - ATC Kokořínský Důl 15.-17.6.2012 Citovat
Guest Alpinka Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Ták aktuálně záhada svítícího popelníku vyřešena....po rozebrání a odebrání pár plastů mám báječny tip ....pokud chcete, aby vám svítil popelníček v autě, stačí vytáhnout žárovečku z části osvětlení ventilátorků a volně ji pohodit do prostoru za tuto část .... [upravil dne 2/5/12 22:54 od Alpinka] Citovat
go.play Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Kdo, já? No na ten Kokořín bych mohl dorazit uplně v klidu a vzal bys mi tam rovnou ty kotouče Citovat
go.play Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Ne že se mi tam o Alpinku budete pokoušet, bando neurvalá Citovat
jiri106xs Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Kokořín nejedu, to už jsou jiné plány, ale Šternberk doufám dopadne. Citovat
Guest Alpinka Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Kokořín beze mě kucí, jsem toho termínu na opačné straně - mizím na Slovensko :-) A ecce homo vypadá podobně to budu asi pro změnu někde v Čechách.... Citovat
MyP106 Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 já bych nyní mohl dojet tak někam na laně, takže za mě nikde mě neuvidíte nemám řídící jendotku, jedna je stále v německu druhá prodaná Citovat
FiFa_cze Odesláno 3. květen 2012 Odesláno 3. květen 2012 Ani na Ecce Homo?...To ti ta jednotka do měsíce nepřijde? Citovat
MyP106 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 hele jsou to němci a po zkušenostech ze svý práce už se u nich ničemu nedivím, co neurguješ 10x to nemáš Citovat
peugeot-106 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Zdravím, mám Peugeot 106 1.0 a už delší dobu mám problém s čerpadlem(nebo tak mi to alespoň řekl mechanik že jde o čerpadlo) ze začátku to ještě šlo..., ale teď už se to nedá. Když jedu tak mi to najedou začne zpomalovat tak přidám a po chvilce to škubne a o5 to jede normalně. A takhle třeba i 3x při jízdě. Nebo Když někde čekám, tak se najedou vypne motor a nejde to nastartovat musim počkat třeba 5-10 minut a zkusit o znova (dostala jsem radu že mam počkat a pak přes plný nastartovat) takhle to třeba zkouším 4x až to naskočí ale jakmile přidám plyn tak to zas chcípne a musim zas čekat. Stávalo se to třeba 1x do měsíce, ale teď už je to minimálně 3x týdně. Někdy i když to delší dobu stojí tak při nastartování to má divný zvuk jakoby přidušený....Tak bych se chtěla zeptat co myslíte že by to mohlo být ke to opravdu to čerpadlo? A jak je to s opravou, je to složité? A ještě se chci zeptat na čep u předního kola? Dá se to vyměnit i doma nebo s tím musim do servisu? Děkuji za odpovědi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.