Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Machy: Díky moc :) Nakonec to bude dělat kamarád na dílně, tak si s tím nějak poradí..asi u něj nechám hned snížit zadek. Mu by ta pružina snad rozbít hubu neměla, když na to bude mít stahováky :D

Jinak zadek o 2 zuby? :) Nebo jak to máte? :)

[upravil dne 11/4/12 23:48 od FiFa_cze]

Odesláno

hele kuci dotaz... zda se mi, ze mi ten muj kram nejak papa... mam 1.4 55kw a s lehkou nohou mam tak 10l na 100 cca.. :( po cem jit abych zjistil proc... teda takhle jezdim s tim 10km do prace, tak chapu ze se to ani nezahreje.. ale 10l mi prijde dost :(

Odesláno

kolik vozíš lidí jaká je cesta, jak rychle jezdíš, kolikrát řadíš, kolikrát se rozjíždíš? jestli je to brzda plyn samý rozjezdy a a tak tak se tomu ani nedivim, máš tam nějaký filtr nebo výfuk nebo něco? jaký máš rozměr gum?

Odesláno

a nebo to používat na autocross :D

jiank na tuning-forum.org je soutěž o auto měsíce, co kdybysme se tam přihlásili a udělaly soutěž o nejlepšího francouze měsíce :D kdo by do toho šel?

Odesláno

Ta Saxana je docela síla, ale dokážu si představit, že s kolama poslanýma kousek do stran a celou kastlí kousek k zemi by to vypadalo jako nějaká okruhová úprava...a ne asi úplně zle... ale takhle je to fakt pecka:D

Odesláno

Tak tak, kdyby to bylo níž, kola víc do stran a možná bych ty kola hodil o palec menší, tak to není nejhorší, ale tohle je moc.

Jinak jsou na bazaru kola 15\" 7J ET13. To už by asi na 106ce lezlo z blatníků hodně že?

A ještě další dotaz. Musí se při výměně pružin povolovat i matka náboje a sundávat to cely? Protože v návodu to je tak napsany a nafoce, ale když jsme dávali novy pružiny na starym VW Polu, tak se sundal jen tlumič s pružinou a zbytek se spustil na zem, tak se jen ptám jestli by to nešlo i na 106ce.

Odesláno

Fifa: Sundat stabilizátor (zrovna si kup nové, protože dost často se musí sundat flexou), -> těhlici z ramene -> povolit poloosu (zajistit, aby nevyjela z převodovky) -> brzdič dolů -> pak už asi jen z motorového prostoru, uložení tlumiče a mělo by to jít ven. ;)

edit: ještě čep řízení... :papa

[upravil dne 15.4.2012 15:05 od jiri106xs]

Odesláno

Presne jak pise Jirka, musi to cele ven, 106ka ma tlumic jako vlozku do tehlice, zatimco u jinych je tlumic chycen v tehlici a jde to zvlast.

Prace je to nahovno, btw kdyby si chtel nove matky na poloosy, dej mi vedet, zbyla mi jedna sada

Odesláno

Díky moc za info chlapci :) Jinak utahovací moment na matku náboje je 25?

Mám možnost levně koupit 15\" ale šířka je 7J a chci na to dávat 175/55 R15, ale bojim se, že to bude strašně roztaženy na tom disku. Co vy na to?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...