Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myčkou to neuděláš tak dobře jak ručně...já dávám 106 každej víkend tak 4-5 hodin času a vždycky ji celou umeju, vypucuju kola a brzdy, leštěnkou udělám celou kastlu, vysaju vnitřek...oživým venkovní a vnitřní plasty a gumy...vyleštím okna...a občas čistím i motor a sedačky...a pak se jedu spokojeně projet :) ....takový hezky strávený neděle...to je jedninej čas kdy nepracuju :D ... PS : nesnesu mít auto špinavý :)

[upravil dne 20/9/10 od Rick-MX]

Odesláno

to ja bych se o nej taky tak staral kdyby to byl nejakej aspon sportak nebo tak.. :D ale o nakupni tasku.. a hlavne na to nemam cas... navic nejakych 5 hodin.. :D ja pendluju mezi skolou, praci a posteli.. nevidim nic jinyho... ja to mam jenom aby me to nekam odvezlo.. :-)

Odesláno

Tak problem s cukanim na mojem aute odstranen , nejaky predchozi majitel bastlil neco s elektrikou u cidla teploty nasavaneho vzduchu a kable byly moc napnute a jak se motor hybal hazelo to spatne info takze svazek opraven a cidlo taky a uz zase frkam :)

Jak to vypada s tou objednavkou filtru ?

Odesláno

konečně mám na autě nový přední okno, juchůů :D

teď ještě vyřešit to drnčení při brždění a můžu jít v klídku na technickou

jo a ještě něco, na volnoběh mi lehouce kolísaj otáčky, nic hroznýho, ale měly by držet v normálu :myslim

Odesláno

potřebuju radu, chci objednat zimáky, ale nevim jakej rozměr, budu je dávat na raptory, tak jestli tam mám dát 185/55 nebo jestli tam pujdou 165/65 :myslim jde mi o tu šířku

[upravil dne 26.9.2010 od go.play]

Odesláno

Zdar, v úterý jsem koupil 106Rallye S2 a překvapilo mně že nemá teploměr oleje ani modrý budíky jak slibovaly recenze (barva budíků mně tolik netrápí, víc spíš to, že nefunguje otáčkoměr a že nemám ten teploměr), trošku mně mrzí i to, že tam není 100hp 1,6, ale 75hp 1,4, a taky to, že za studena po nastartování chcípne, musim mu maličko přišlápnout plyn aby se chytil..a tak se ptám, je tohle normální? :D může mi někdo podle VIN zjistit co je to auto zač? Všechny rallye znaky má - je bílý, proužky jsou na svých místech, nemá ani přídavný světla v nárazníku, interiér je taky správnej (ač řidičova sedačka má vykuchanou levou bočnici sedáku) tak by mně zajímalo, jak to teda je. Můj odhad je motoricky dojezd 1.Generace ale kastle už S2..mimochodem je tu někdo rallye znalý z Prahy kdo by dal pokec a obhlídl co a jak bude potřeba udělat, případně doporučil důvěryhodnej servis? Nemáte někdo čistě náhodou Rallye plecháče navíc? :mrk Doufám, že nejsem ve špatný kategorii, když tak se omlouvám a prosím moderátory o přesunutí..

[upravil dne 27/9/10 od stig]

Odesláno

Podle mě máš normální 1.4 8V, která modré budíky, ani ukazatel teploty vody nemá a emblémy \"Rallye\" jsou zde spíše jen jako stupeň výbavy nebo si je tam první majitel nechal na přání dodělat... už jsem pár takových viděl. Naposledy stála jedna 1.4 Rallye v Dobrušském autobazaru... Kromě těch znaků se od 1.4 Sport nijak neliší ;)

Odesláno
Podle mě máš normální 1.4 8V, která modré budíky, ani ukazatel teploty vody nemá a emblémy \"Rallye\" jsou zde spíše jen jako stupeň výbavy nebo si je tam první majitel nechal na přání dodělat... už jsem pár takových viděl. Naposledy stála jedna 1.4 Rallye v Dobrušském autobazaru... Kromě těch znaků se od 1.4 Sport nijak neliší ;)

to je smutná hypotéza :( dají se - s velkým štěstím - rallye věci sehnat? budíky, plechy, čidla apod.? Je rozumný pouštět se do výměny motoru za aspoň 1.6 8V? nebo ještě lépe za 16V? Přeci jen, přešel jsem na 106 z 250hp auta, takže čím víc, tím líp :) Každopádně rallye emblémy jsou už řádně vybledlý, takže předpokládám, že jsou tam odnova, i chudá výbava by rallye odpovídala, mám jen bagy, el. okna,imobilizér a centrál..nestěžuju si, jen si to auto chci chvíli nechat a občas ho vytáhnout někam na okruh, takže pokud úpravy, tak čistě funkční..nevíte někdo o 15\" speedlinech z 205? nebo rallye plechách? případně máte svoje tipy na vhodný kola, úpravy a podobně?díky předem..

Odesláno

Bude to normálně 1.4 rallye. Na různejch trzích v tom byly celkem zmatky, takže tohle označení pro 1.4 není vcelku nic výjimečnýho. Příště to chce lépe vybírát. Slyšel sem několik něco o tom, že pár lidí na saxoclubu chtělo 16V a místo toho koupilo 1.6 8V, což absolutně nechápu, neb stačí na půl sekundy kouknout pod kapotu.

Co se výměny motoru týče, tak to v cz nezlegalizuješ ani náhodou. Navíc to bude ještě daleko finančně náročnější než tohle prodat a koupit 1.6.

Odesláno
Bude to normálně 1.4 rallye. Na různejch trzích v tom byly celkem zmatky, takže tohle označení pro 1.4 není vcelku nic výjimečnýho. Příště to chce lépe vybírát. Slyšel sem několik něco o tom, že pár lidí na saxoclubu chtělo 16V a místo toho koupilo 1.6 8V, což absolutně nechápu, neb stačí na půl sekundy kouknout pod kapotu.

Co se výměny motoru týče, tak to v cz nezlegalizuješ ani náhodou. Navíc to bude ještě daleko finančně náročnější než tohle prodat a koupit 1.6.

vybírat nebylo z čeho, za tu cenu jsem rád za to co mám, na legalizaci se neptám, to mi je jasný, ptám se na proveditelnost podobný úpravy, případně zaměnitelnost s motorem ze saxa..pokud se objeví někde souhra peníze u mně/s16 na prodej, tak je to jasný, teď ale chci najezdit co nejvíc na tomhle, tak bych rád, aby bylo dle mých představ - nespěchám na to, ale postupně z něj prostě chci 106 rallye v nejlepší dostupný specifikaci.

Odesláno
Tady v čr jich nikdy moc nebylo. Jinde je situace lepší, třeba tohle, pa první kliknutí.

nj, jenže cena za kterou jsem já koupil svoje - v relativně slušným stavu myslím, je úplně jinde - já mám svoje za 19tisíc..tomu se odolat nedalo a proto jsem ani nevyhlížel jinde :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...