kujon106 Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 GTI ani ne, spíš pošilhávám po myšlence pořídit ještě nějakou 1.5D na cesty do Brna :-) Citovat
P-106! Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Původně zaslal: kujon106 GTI ani ne, spíš pošilhávám po myšlence pořídit ještě nějakou 1.5D na cesty do Brna :-) hmm ze by dalsi \'\'sberatel\'\' Citovat
Ondra_S16 Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Prodával jsem kvůli přemnožení rallyových aut v garáži:D Měsíc se z tama na mě kouká Evo 8:) Citovat
jiri106xs Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Ondra: Koukal jsem na fotky Eva a moc pěkný Asi budu muset změnit zaměstnání, abych si mohl taky splnit nějaký ten sen Citovat
Ondra_S16 Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Díky Jirko:) Držím palce ať ti taky nějaký vyjde:) Auto je strašný žrout peněz:( Citovat
go.play Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Minulej týden jsem kupoval dozadu nový kotouče, protože se to auto při brždění celý třáslo, bohužel se tím problém nevyřešil, nevíte někdo co by to mohlo být? Je to určitě zadek, protože když za jízdy vezmu za ručku, tak to jde cítit ty vibrace. Citovat
106sťák Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Tak sem byl v servisu na ty geometrii,a řekl že je v pořádku podle origo peugeotích čísel,a ptal se mě zda mám sportovní péra a já že jo...a on říkal něco číslech pro snížení podvozku že mám sehnat a podle nich mi sešteluje geomerii,tak má někdo ty čísla? Citovat
mattoni1425 Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 tak to jako nevím ale když sem tam měl jen péra tak mi udělal geometrii normálně podle klasických čísel a to samý když sem tam měl taďka stavitelnej podvozek tak taky.a mám to pohoda Citovat
106sťák Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 třeba to bude ještě gumama že mi hážou...proto se mužou sjíždět tak uvidím,jinak dnes jsem jel prijel sem do města a začalo mi to házet otáčkama ale porád vůbec to neustálo houpalo to od 1000ot do 1500 a vubec se to neustálilo,co by to mohlo být?vyblikal sem chybu 31:myslim Citovat
106sťák Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 je to 31 Poměr vzduchu a paliva mimo toleranci...na co bych se tak měl zaměřít ??? Citovat
jakub106GTI Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Původně zaslal: 106sťák je to 31 Poměr vzduchu a paliva mimo toleranci...na co bych se tak měl zaměřít ??? normálně si na ty svoje problémy s autem udělej vlastní sekci. Citovat
106sťák Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: 106sťák je to 31 Poměr vzduchu a paliva mimo toleranci...na co bych se tak měl zaměřít ??? normálně si na ty svoje problémy s autem udělej vlastní sekci. Promiň,mít víc peněz jako ty koupím si taky bezporuchový auto nemůžu přece zato,že se na tom porád něco děje..nebo ty vady možná hledám já,ale teď to je dobrý jen zase tohle... [upravil dne 10/8/10 106sťák] Citovat
jakub106GTI Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Původně zaslal: 106sťák Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: 106sťák je to 31 Poměr vzduchu a paliva mimo toleranci...na co bych se tak měl zaměřít ??? normálně si na ty svoje problémy s autem udělej vlastní sekci. Promiň,mít víc peněz jako ty koupím si taky bezporuchový auto nemůžu přece zato,že se na tom porád něco děje..nebo ty vady možná hledám já,ale teď to je dobrý jen zase tohle... [upravil dne 10/8/10 106sťák] nene špatně jsi to pochopil to jsem myslel v dobrém prostě vlákno 106sťákovy opravy nebo poruchy nebo tak něco. vždycky tady čtu najednou nějaký výstřel do tmy a pak se v tom neorientuju:super Citovat
kujon106 Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 go.play> A zajel si ty new kotouče? Protože jestli ne a šel si na ně hned od začátku zostra, tak se klidně mohly zvlnit a pak by dělaly přesně to co popisuješ. Citovat
go.play Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 kujon: no to mi neřikej ani ze srandy Citovat
kujon106 Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 No jo hochu, to nesmíš na nový kotouče a desky hned zostra brzdit... Citovat
mattoni1425 Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 pokud vím tak to píšou na každých kotoučích a destičkách nebo to alespon prodavajici rika ten muj kazdymu ze se na ne musi z lehka... Citovat
106sťák Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: 106sťák Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: 106sťák je to 31 Poměr vzduchu a paliva mimo toleranci...na co bych se tak měl zaměřít ??? normálně si na ty svoje problémy s autem udělej vlastní sekci. Promiň,mít víc peněz jako ty koupím si taky bezporuchový auto nemůžu přece zato,že se na tom porád něco děje..nebo ty vady možná hledám já,ale teď to je dobrý jen zase tohle... [upravil dne 10/8/10 106sťák] nene špatně jsi to pochopil to jsem myslel v dobrém prostě vlákno 106sťákovy opravy nebo poruchy nebo tak něco. vždycky tady čtu najednou nějaký výstřel do tmy a pak se v tom neorientuju:super Promiň já to taky tak nemyslel,neim proč vždycky když myslím že je vše ok tak se zase něco najde,bych to tomu bejvalýmu majiteli omlátil o hlavu :-) ale jinak otáčky už nekolísaj,vytáhal sem konektory na který sem viděl a zase zapojil a je to ok,takže planej poplach... ale je to dobrej nápad...:super:papa Citovat
mattoni1425 Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 taky už jsem se rozhodoval že bych si tady založil opravy mé 106 nebo výměny a dával sem i fotky postupů a podobně ale zas to nechci zahlcovat když tu někde něco i je jinde postupy a rady... Původně zaslal: 106sťák Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: 106sťák Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: 106sťák je to 31 Poměr vzduchu a paliva mimo toleranci...na co bych se tak měl zaměřít ??? normálně si na ty svoje problémy s autem udělej vlastní sekci. Promiň,mít víc peněz jako ty koupím si taky bezporuchový auto nemůžu přece zato,že se na tom porád něco děje..nebo ty vady možná hledám já,ale teď to je dobrý jen zase tohle... [upravil dne 10/8/10 106sťák] nene špatně jsi to pochopil to jsem myslel v dobrém prostě vlákno 106sťákovy opravy nebo poruchy nebo tak něco. vždycky tady čtu najednou nějaký výstřel do tmy a pak se v tom neorientuju:super Promiň já to taky tak nemyslel,neim proč vždycky když myslím že je vše ok tak se zase něco najde,bych to tomu bejvalýmu majiteli omlátil o hlavu :-) ale jinak otáčky už nekolísaj,vytáhal sem konektory na který sem viděl a zase zapojil a je to ok,takže planej poplach... ale je to dobrej nápad...:super:papa Citovat
mattoni1425 Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Chtěl jsem se vás zeptat nemátě někdo zkušenosti nebo nevíte kde bych našel nějaký návod, jak na vyrobení nějakého krytu pod motor. strašně mě vadí věčně zas***ý motor, filtr, a podobně od stříkající vodykaždou chvíli to čistím. prosím o nějakou radu. kdyžtak hold budu sám něco vymýšlet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.