Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

GTI ani ne, spíš pošilhávám po myšlence pořídit ještě nějakou 1.5D na cesty do Brna :-)

hmm :D ze by dalsi \'\'sberatel\'\' :super

Odesláno

Minulej týden jsem kupoval dozadu nový kotouče, protože se to auto při brždění celý třáslo, bohužel se tím problém nevyřešil, nevíte někdo co by to mohlo být? Je to určitě zadek, protože když za jízdy vezmu za ručku, tak to jde cítit ty vibrace.

Odesláno

Tak sem byl v servisu na ty geometrii,a řekl že je v pořádku podle origo peugeotích čísel,a ptal se mě zda mám sportovní péra a já že jo...a on říkal něco číslech pro snížení podvozku že mám sehnat a podle nich mi sešteluje geomerii,tak má někdo ty čísla?

Odesláno

tak to jako nevím ale když sem tam měl jen péra tak mi udělal geometrii normálně podle klasických čísel a to samý když sem tam měl taďka stavitelnej podvozek tak taky.a mám to pohoda

Odesláno

třeba to bude ještě gumama že mi hážou...proto se mužou sjíždět tak uvidím,jinak dnes jsem jel prijel sem do města a začalo mi to házet otáčkama ale porád vůbec to neustálo houpalo to od 1000ot do 1500 a vubec se to neustálilo,co by to mohlo být?vyblikal sem chybu 31:myslim

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

Původně zaslal: 106sťák

je to 31 Poměr vzduchu a paliva mimo toleranci...na co bych se tak měl zaměřít ???

normálně si na ty svoje problémy s autem udělej vlastní sekci.:roll

Promiň,mít víc peněz jako ty koupím si taky bezporuchový auto

nemůžu přece zato,že se na tom porád něco děje..nebo ty vady možná hledám já,ale teď to je dobrý jen zase tohle...

[upravil dne 10/8/10 106sťák]

Odesláno

je to 31 Poměr vzduchu a paliva mimo toleranci...na co bych se tak měl zaměřít ???

nemůžu přece zato,že se na tom porád něco děje..nebo ty vady možná hledám já,ale teď to je dobrý jen zase tohle...

nene špatně jsi to pochopil to jsem myslel v dobrém prostě vlákno 106sťákovy opravy nebo poruchy nebo tak něco. vždycky tady čtu najednou nějaký výstřel do tmy a pak se v tom neorientuju:super

Odesláno

go.play> A zajel si ty new kotouče? Protože jestli ne a šel si na ně hned od začátku zostra, tak se klidně mohly zvlnit a pak by dělaly přesně to co popisuješ.

Odesláno

nene špatně jsi to pochopil to jsem myslel v dobrém prostě vlákno 106sťákovy opravy nebo poruchy nebo tak něco. vždycky tady čtu najednou nějaký výstřel do tmy a pak se v tom neorientuju:super

Promiň já to taky tak nemyslel,neim proč vždycky když myslím že je vše ok tak se zase něco najde,bych to tomu bejvalýmu majiteli omlátil o hlavu :-) ale jinak otáčky už nekolísaj,vytáhal sem konektory na který sem viděl a zase zapojil a je to ok,takže planej poplach... ale je to dobrej nápad...:D:super:papa

Odesláno

taky už jsem se rozhodoval že bych si tady založil opravy mé 106 nebo výměny a dával sem i fotky postupů a podobně ale zas to nechci zahlcovat když tu někde něco i je jinde postupy a rady...

Promiň já to taky tak nemyslel,neim proč vždycky když myslím že je vše ok tak se zase něco najde,bych to tomu bejvalýmu majiteli omlátil o hlavu :-) ale jinak otáčky už nekolísaj,vytáhal sem konektory na který sem viděl a zase zapojil a je to ok,takže planej poplach... ale je to dobrej nápad...:D:super:papa

Odesláno

Chtěl jsem se vás zeptat nemátě někdo zkušenosti nebo nevíte kde bych našel nějaký návod, jak na vyrobení nějakého krytu pod motor. strašně mě vadí věčně zas***ý motor, filtr, a podobně od stříkající vodykaždou chvíli to čistím. prosím o nějakou radu. kdyžtak hold budu sám něco vymýšlet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...