Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím kluci mám problém dnes jsem projížděl obcí ve strašném slejváku a projížděl jsem velkejma kalužena ale jako že dost až mi pískal klínák,ale to je už v poho,zkoušel sem udělat i diagnostiku přez drátek a nic mi to nenašlo,ale stejně teď mi na neutrál lítají otáčky z 1000 na 1200 a asi po čtvrtým stoupnutí to ustane...co to může dělat?

Odesláno

KLuci chtěl bych se zeptat tak nějak po každé když vyndám svíčky tak sem si všiml že mám na každý svíčce povolenej ten vršek jak se zato dávaj ty kabely,to nechápu jak je to možné...a ještě když vemu za přední kolo jako že dám ruce na kolo z vrchu a tahám k sobě tak mi tam bouchá to bude asi čep ramena co?:myslim poraďte díky

Odesláno
Původně zaslal: Cardaaa

106sťák: říká ti něco tlačítko ,,upravit,, ??

ou pardon já si to nějak neuvědomil:roll jinak díky za odpověď mě přišlo že mám odklon kol asi špatnej ale to se mi nejspíš zdálo he už z toho blbnu:D:D:D:D

jinak jak je to možné s těmi svíčkami že mám ty vršky pokaždé povolený?to nechápu....musel sem všechny dotahovat...

[upravil dne 21/7/10 106sťák]

Odesláno

ja je nemam keity:/

no jinak musim Kubovi pochválit tu jeho zlatou krásku:) moc pěkný auto jen ten zvuk ještě nějak doladit...:) Slečnu má taky šikovnou a v pohodě, už se těším na sraz esi se nějakej povede:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...