Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Plně funkční je. Stačí ho klidně nasadit a jezdit, ale rok jsem ho nečistil, tak ho doporučuju vyčistit :) Jen to jen mé doporučení, pokud ho někdo jen koupí a nasadí už není moje starost :)

Odesláno

Nebere to nijak spatne. Myslim to tak, ze u green filtru vycisiti, znamena, koupit pripravek a vycistit a po roce urcite potrebuje. To je jako prodavat svetla, ale nesviti protoze sou zasly a zluty. Proste propustnost u tohodle filtru je jeho hlavni vlastnost. Chapes

Odesláno

Jo, já to chápu, ale jak říkáš, je jeho hlavní vlastnost propustnost a já kdybych koupil jetej filtr, tak si ho přece taky radši vyčistím a budu na 100% vědět, že jsem ho vyčistil a je čistej. Pro mě je zbytečný dávat kámošovi 100,- za vyčištění, když si to někdo udělá pak pro jistotu doma znovu. Já osobně bych nevěřil, že to někdo udělal třeba důkladně, nebo jestli to vůbec udělal dobře (už jsem to viděl dělat i na prasáka vapkou a pak to tam jen tak \"na sucho\" vrazil) ¨

Když si to přirovnal ke světlům, tak já třeba ke kolům. Kdybys kupoval sadu kol i s pneu a prodávající by ti řekl, že je tam přesnej tlak, tak mu budeš věřit a vrazíš je na auto, nebo to překontroluješ? V dnešní době bych to viděl na variantu č.2 :) Ale to je na každym. Kdo chce kam, pomožme mu tam...

Takže toť můj názor a dost OT :)

Odesláno

Cus, nevite od jakého RV má 106 OBD2 ? Dik

BTW, po \"zime\" diky stavu ceskych silnic je na case vymenit dily na predni napravy, kdyby nekdo mel zájem budu brat v UK....

Predni kompletni ramena s cepy vychází na cca 2500 i s dopravou, tlumiče Kayaba cca 2000 s dopravou

[upravil dne 14/3/14 08:33 od Machy_CZ]

Odesláno

to bych do svýho asi nenacpal mám sice 2řadu ale dveře mam potažený celý do tapecu plus ty plasty samozřejmě ale neni mi vidět jako na foto nalakovaný plech a za druhý nemám švihadla na okýnka takže by tam byla zbytečně díra ale ty koberce by mi tam šly máš všechny 4 neo jen přední ???

Odesláno

já když jsem vyndaval koberec, tak jsem z toho měl strach, nejsem člověk s velkou trpělivostí, ale nebylo to až tak hrozný, vyndáš sedačky, to je tak na 10 - 15 minut maximálně, potom uvolníš pásy u podlahy, plast mezi sedačkama ( ten u řadičky ) , u zadních podsedáků ty háčky co to drží a dál už nevim, ale je to práce tak na hodinu, možná jsem na něco zapomněl , ale už si to nepamatuju do detailu

Odesláno

jj taky si myslim že by to tak odpovídalo mám ještě jeden dotaz nevíte někdo o Rally plechách 4x108 jako má go.play na obrázku u příspěvků. díky za info

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...