FiFa_cze Odesláno 23. březen 2013 Odesláno 23. březen 2013 Měl bych menší dotaz. Nedávno jsem si všiml, že když se před domem rozjíždím do kopce, nebo kdekoliv jinde, nebo když mám lehce pod 2 tisíce otáček a přidám plyn, tak jde od motoru takové chrčení, což dřív nedělalo. Nevíte někdo, co to může být? Ventily? Citovat
habross Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Zdravím, chlapi potřebuju radu..je možný nacpa na 106tku sport rv. 1998 kola o rozměrech: 195/50 R15 ET 18?? Nebude to nikde drhnout? nebo se mám kouknout po jinejch.... Citovat
Guči Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Tak já si dnes přivezl kola, no moje nadšení skončilo po koupení šroubů... Sjíždím z patníku bum škrt a vlnovec na dvě půlky a vyfuk vyhaklej...tak jsem to nějak zamotal drátem a vyrazil do servisu...během cesty jsem ale ztratil koncovej tlumič a výfuk prorazil nádrž, takže super... Citovat
jiri106xs Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 habross: Pokud nemáš nějak moc sníženo, tak by to nemělo dělat problémy. U sníženého auta už problém bývá... někomu dřou, někomu ne. Jde hlavně o to, vychytat správné ET. Pokud máš možnost, tak kola nejdřív vyzkoušej, než je budeš kupovat. [upravil dne 27.3.2013 17:35 od jiri106xs] Citovat
habross Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Právě toho ET se bojím nejvíc..měl jsem tam 195/45 R16 s ET 35..dal sem tam 2cm podložky a pravé kolo mi drhlo podběh když někdo seděl vzadu...takže ať počítám jak počítám potřebuju ET maximálně 13-14.... Citovat
FiFa_cze Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 habross: Já mám nesníženo a rozměr takovej divokej 185/45 R15 na kolech ET 20, ale podložkama jsem to stáhl na 0 a je to v pohodě, ale zkoušel jsem předtím i jedny 195/45 R15 ET 15 a nedrhlo nikde nic Já bych se toho ET18 nebál a jestli se ti kola líbí, tak je vem a maximálně tam šoupneš podložky I když tam dáš podložky 15mm, tak ti to z blatníků nepoleze.. Guči: Jak jsem ti už psal, to nasere. Pak nahoď fotku, jestli ty kola budeš upravovat tím plastidipem [upravil dne 27/3/13 18:45 od FiFa_cze] Citovat
Guči Odesláno 27. březen 2013 Odesláno 27. březen 2013 Tyjo, asi se na to vy.eru... Už nemam naladu cpat do toho další peníze..ale uvidi se Citovat
MyP106 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Aktuálně budu shánět někoho kdo by mi poradil jak postupovat proti těm kteří stojí za totálním zničením mého gti. Ve středu se dozvím jaký je verdikt vyšetřovatele od PČR a dál už budu muset občansko právní spor nebo jak t oříkal. máte s tím někdo nějak zkušenosti? Citovat
odee Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 To MyP: a co se Ti stalo? Jestli to nejni nějak tajný? Citovat
MyP106 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 mno jednoduchý odvezl se pegy k jednomu klukovi kde se měl vyměnit podvozek mno a nebyly schopný ho ani demontovat musel jsem si to udělat sám, pak jsem měl přijet namontovat jiný a ten už jsem nestihl protože otec toho jednoho z těch co to dělali tak to nechal odtáhnout na vrakoviště kde to zničili jako šrot. takže trestní oznámení zbytky se odvezli ale zachránit se už nedá a dnes mi vyšetřovatel řekl že budu muset podat žalobu. Citovat
FiFa_cze Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Tak to je na posrání..tohle mi udělat, tak jdu do vězení já... Držím palce, tohle asi jednoduché nebude... Citovat
MyP106 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 njn budu muset dokazovat a dokazovat takže posudky ceny za díly a podobný věci. čeká mě asi běh na dlouhou trať tak uvidím jak to vyjde Citovat
Altman Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Jednoduché to bude. Něco podobného řeší kolega s jedním automobilem Renault. Automobil mu stál bez hnutí asi půl roku na jednom místě. Jeden jeho \"kamarád\" tohle věděl tak si \"vyhmátl\" když tu kolega přes víkend nebyl a automobil mu odtáhl. Ten jeho \"kamarád\" je cigán a přes jedno dopoledne automobil stačili odstrojit a odtáhnout do sběrny. Navíc zfalšovali kupní smlouvu kde byly smyšlené údaje. Naštěstí ve sběrně si vzali občanku. Je to asi dva týdny nazpátek. Poslední informace jsou takové, že se u cigánů zastavila kriminální policie, sdělila jim obvinění a protože ten šmejd co to rozebíral má bohatou trestní minulost, tak si teď kousá nehty ve vazbě. Zeptám se případně kolegy co mu policie řekla. Soucítím s Vámi. Nevím jestli bych nezvládl takového vykuka nezastřelit. Je to hnus co se tu poslední dobou děje. [upravil dne 28/3/13 21:34 od Altman] Citovat
MyP106 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 díky moc mě sdělil právě policista že uzavřel vyšetřování teď že sepisuje rozhodnutí nebo co to je tak uvidím co v něm bude. každopádně pán to nechal odtáhnout z obecního pozemku ani ne ze soukromého bez jakéhokoliv dokladu nebo smlouvy nebo tak. Citovat
odee Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Nechápu, jak mohli na vrakáči šrotovat a vůbec převzít auto, bez jakýhokoli dokladu. Stejně tak odtahovka přece nemůže odtáhnout jakýkoli auto jen tak na popud někoho...to bych si tady mohl na parkáči před domem nechat odtáhnout a sešrotovat auto souseda, kterej by mě nasral... Je otázka koho teď vůbec žalovat... ten borec to nechal zřejmě neoprávněně odtáhnout, odtahovka to neoprávněně odtáhla a vrakoviště Ti poškodilo Tvůj majetek, protože Ti sešrotovali auto bez Tvého souhlasu... pokud si nebudeš vědět rady, existuje u nás jedna instituce, která někdy dokáže pomoct i v beznadějných případech a to je televize... Jinak asi by to chtělo pohledat nějakýho právníka mezi známýma a pohledat co možná nejvíce účtů za díly cos do toho dal. Každopádně držím palce a až bude po všem, ať už to dopadne jakkoli, sehnat velkou deku a pár kamarádů pozvat na návštěvu toho zmrda:bacha Citovat
MyP106 Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 no uvidíme. tak ono jde o to že oni to nechali odvést jakoby odtahem toho vrakoviště, ale jakoby vrak bez rz který není přihlášený. takže to nešlo jakoby na ekolikvidaci, každopádně podle mě 1) dotyčná osoba neoprávněně objednala odtah vozu k likvidaci (pokud za to obdržel peníze nebo protislužbu, tak odcizil) měl by být za to trestně odpovědný. 2) instituce která auto odvezla a zároveň zlikvidovala (bez TP, plné moci od vlastníka, atd.) by měla být odpovědná za zničení a tudíš hradit náhradu za pochybení při likvidaci, šrotaci. tohle je můj neodborný názor protože dotyčný to jen odcizil, jak s tím bude nakládáno dál už nebylo v jeho režii. Citovat
odee Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 Přesně tak, trestní oznámení by asi mělo být na oba, jak to ale zformulovat už Ti bude muset poradit někdo znalej práva:bojim Každopádně jak sem Ti psal v SZ, všechno co máš okolo toho auta černý na bílím najít a shromáždit, pokud by tu škodu řešili jen nějakou tabulkou, tak dostaneš pár kaček, ikdyž i proti tomu tabulkovýmu výpočtu se dá odvolat-aspoň teda při řešení nějaké škodné události s pojišťovnou to v určitých případech jde. Citovat
MyP106 Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 mno tak ono jde o to že vytrhali elektro instalaci takže už jen to když vezmu podle ne tabulek ale ceny u výrobce tak bude podle mě v řádu tisíců, ne-li několik desítek tisíc. nevím jak se to pohybuje. tak uvidíme jak to vše dopadne.ve středu nebo kolem středy budu moudřejší Citovat
odee Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 A jak vůbec to auto je na tom? Sešrotovali ho, nebo ho \"jen\" orvali a sešrotovat nestihli? Citovat
kujon106 Odesláno 29. březen 2013 Odesláno 29. březen 2013 To je teda story, fujtajbl. Tak ať to dobře dopadne U mě je situace aktuální taková, že počasí sic není úplně ideální, ale zítra bych chtěl zkušebně s pugem vyjet :-) Škoda jen, že už na to auto nemám vůbec čas, minulej rok jsem najel všehovšudy necelé 2 000 km :-/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.