FiFa_cze Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 Mám tam čirej nalitej nahusto bez ředění snad do -200 a zbylo mi ještě asi 7 litrů Citovat
FiFa_cze Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Mám to sice hozeny i v serise, ale tam asi nikdo neví, tak to dám i sem chtěl bych se zeptat, zda nevíte, co by mohlo způsobovat pískání v motorovém prostoru. Myslel jsem si, že je to, jak už to většinou bývá, rozvodový nebo drážkový řemen. Bohužel ale řemenem to není ani jedním. Při pohledu do motorového prostoru se to ozývá z pravé strany od motoru, takže by tam žádný řemen bát neměl. Dělá to většinou jen u studeného motoru a jen když je chladněji (cca pod 15°C) Přes zimu to dělá takřka neustále a někdy i když je motor zahřátý. Přes létu opravdu jen když spadne hodně teplota, nebo když prší. Někdy se frekvence zvyšuje s otáčkami (dělá to od volnoběhu do 3000otáček a v některých momentech to přestane a od 3 tisíc nahoru už to nedělá) Né že by to byla nějáká hrůza, ale vadí mi, když to dělá. Co by to mohlo být? Servo? Díky za každou radu Ještě bych chtěl dodat, že rozvody jsem dělal nedávno a drážkový řemen taktéž... Citovat
Peta-k Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 taky mi tam sem tam piska jemne....ale myslim si ze je to servo...a co s tim?to netusim... Citovat
Raweon Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 mam dotaz, cim co nejlip vycistim opravdu zasranej koberec v aute, bezna spina zadny oleje apod. Citovat
odee Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 To Neutral: Sada rada:D:D:D, ale svatá pravda:super Citovat
odee Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Mám to sice hozeny i v serise, ale tam asi nikdo neví, tak to dám i sem chtěl bych se zeptat, zda nevíte, co by mohlo způsobovat pískání v motorovém prostoru. Myslel jsem si, že je to, jak už to většinou bývá, rozvodový nebo drážkový řemen. Bohužel ale řemenem to není ani jedním. Při pohledu do motorového prostoru se to ozývá z pravé strany od motoru, takže by tam žádný řemen bát neměl. Dělá to většinou jen u studeného motoru a jen když je chladněji (cca pod 15°C) Přes zimu to dělá takřka neustále a někdy i když je motor zahřátý. Přes létu opravdu jen když spadne hodně teplota, nebo když prší. Někdy se frekvence zvyšuje s otáčkami (dělá to od volnoběhu do 3000otáček a v některých momentech to přestane a od 3 tisíc nahoru už to nedělá) Né že by to byla nějáká hrůza, ale vadí mi, když to dělá. Co by to mohlo být? Servo? Díky za každou radu Ještě bych chtěl dodat, že rozvody jsem dělal nedávno a drážkový řemen taktéž... Jestli máš elektrohydrauliku, tak až to bude pískat, tak si na to servo polož ruku, měl bys cítít, zda frakvence toho pískaní odpovídá, Nebo strč hlavu víc do motorovýho prostoru a poslechni si to víc zblízka, zda to jde odtama, jinak to servo to docela jistě být může, protože hřídele motoru a čerpadla sou spojený takvou plastovou srajdou a ta když se vyhudlá, může se mírně vyosit a tím jakoby pískat... Mě třeba v zimě motor nastudeno vyluzuje všelijaký zvuky včetně takovýho jakoby pískání, ale borec co dělá Pugy mi řekl, že jednak ty motory sou v zimě prostě hlučnější a jednak budou už trošku stahaný vačky, což může taky dělat podobnej randál, zvlášť zastudena.. [upravil dne 1/12/12 14:39 od odee] Citovat
FiFa_cze Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 odee: Díky moc, zkusím na to chytnout, i když to zrovna při volnoběhu dělá strašně málokdy. Řešit to asi nebudu. Zatím to vadí jen mě Raweon: Já mám koberec děravej a špinavej a než abych to nechal vyčistit u nějaké firmy, tak koupím jinej v lepším stavu Pohybuje se to od 200,- do 500,-, ale zatím jsem nenarazil na žádnej v mym kraji, tak musím dál hledat Citovat
Raweon Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 no jeste ze vas mam to by me ani ve snu nenapadlo ne ale vazne neni do puga ten je krasnej ale do hondy je celej spinavej od hliny apod. jinej kupovat nechci Citovat
FiFa_cze Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 tak vytáhnout, namydlit, vykartáčkovat, spláchnout vapkou, vysušit a vrátit a nebo takto [upravil dne 1/12/12 16:58 od FiFa_cze] Citovat
Raweon Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 postup znam slo my spis o nejaky cistici pripravek no to je parada nebyt te zeny pak by me tohle nikdy nenapadlo, zejtra du na to Citovat
mik205 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 fifa: mel jsem ten samej problem a bylo to lozisko na altiku...slo to s otackama...ale je divny ze to slysis z druhy strany Citovat
kujon106 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Mám dobroj zprávu, klucí OttoMobile se konečně rozhoupali a 1:18 model puga 106 S16 bude! http://www.otto-models.com/index.php/en http://otto-models.com/index.php/fr/les-miniatures-ottomobile?view=detail&id=180 Je to limitovaná edice 1 250 kousků, už teď jsou připraveny na předobjednávku a cenovka je cca 1 600 Kč včetně pošty. Já už mám objednáno [upravil dne 2.12.12 13:43 od kujon106] Citovat
go.play Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 sakra to bych chtěl, ale 1600 je ranec za modýlek, i když za limited edition by to byla možná dobrá investice Citovat
jiri106xs Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Konečně. Je nějaká možnost výběru barvy? Citovat
kujon106 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Bohužel, jen zlatá. No a 1 600 Kč je to i s poštou z Francie, takže to zas není tak strašný. Já bych si ho teda koupil i za bůro, jelikož po něm prahnu už dlouho Citovat
BiFF Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 bral bych taky nejake modely takze kdyby byla objednavka jdu do toho Citovat
jiri106xs Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Hledám rámečky, místo přídavných dálek. Kdyby jste někdo měl, dejte vědět. http://www.106parts.com/websiteimages/highres/7414G6.jpg Citovat
go.play Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 nevim jestli jsem si o tom psal s tebou, ale Kuba má jedny ode mě a řekl bych, že by je mohl pustit, zkus mu napsat Citovat
jiri106xs Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Jj, bavili jsme se o tom spolu. Kuba už je bohužel nemá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.