Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci neválí se někomu doma zimáky na plechu? Stačí jen na letošní zimu...:)

BTW Lentilka to nebyl, jezdí feliciou protože pug nejede a navíc má stříbrnej přední nárazník..:papa

Odesláno

Když už sme u těch \"lvic\" tak já sem nedávno potkal jednu sličnou slečnu na okraji Brna, v modrým sportu s černou kapotou a ještě se usmála a mávla:D Jen doufám, že si nemumlala něco o idiotech:D

Odesláno

Děkuju za rady a postřehy chlapi, auto už jsem takhle dostal. Takže to vypadá že to někdo předemnou dával dokupy. Nevíte na kolik to přijde přelakování celýho boku? když to nechám oloupat samo tak mě sleze půlka auta.

Odesláno

No je blbý,že to musí jít na celý bok v novotě... ale záleží na lakovně...cena se liší... počítal bych tak 3000 +/-... je to velká plocha...

[upravil dne 1.11.2012 15:40 od neutral]

Odesláno

No mi spočitali folii na 12 000 na celý auto a celolak by mě stál 13 000, tak nvm o kolik je to levnější...každopádně na celý auto bych si folii asi nedal...možná tak střechu,kapotu...

Odesláno

Docela jste mě dostali na pochyby s těma manžetama na boku. Koukal jsem a mám je na obou stranách v týhle vejšce a všechny dovedený až k tomu lemu blatníku. Musím to pořádně omrknout..a dyžtak sundat..

Odesláno

Origo lišty to určitě nejsou. Nejdřív jsem myslel, jestli to nejsou lišty z obyčejné XS, ale ty vypadají taky jinak a jsou níž, stejně jako u sport/s16. Na 100% je tam někdo dodělával.

Jinak za dobrý lak počítej 2500-3000,- za díl.

Odesláno

hodim to semka dneska se mi stala pro me zajima vec...jel sem po meste 3krat sem stal na cervenou a na treti cerveny sputila sahara...je to normalni v takovýmdle pocasi?co to bude delat v lete :-) nemuze byt neco spatne?me neprijde normalni ze to v takovym pocasi celkem za kratkou dobu sputi saharu....muzete mi to nejak vysvetlit objasnit?dekuju

Odesláno

Kdyby si je Fifa nakonec nevzal, tak Vám všem napíšu a tobě Pavlíku, jako prvnímu. :D:D

Neleží Vám doma někomu takovéto čalounění dveří na MK1? Na vzoru nezáleží...

[upravil dne 9.11.2012 06:48 od jiri106xs]

post-15533-1410962799985_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...