odee Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 tak je pridelej na cokoladu:D a pudou oba Jojo, tak to asi i dopadne:D Citovat
Guči Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Flavourko: Já jsem spíš přes elektriku, ale pokud to dělá jen při brždění tak bych to viděl na ty kotouče Citovat
odee Odesláno 4. září 2012 Odesláno 4. září 2012 Pokud tvrdíš, že kotouč to není, tak pak uvolněný brzdič. Dělalo mi to kdysi na autě taky, pak sem daval nový kotouče a dělalo to míň, chvíli na to sem dělal repas brzdičů a pořádně sem je dorval a bylo po klepání Citovat
Guči Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 Kluci kde seženu matice na poloosy? Na webu autokelly jsem je nenašel(to mám kousek). Nebo tam stačí dát nějakou obyčejnou? Citovat
odee Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 Tak dneska sme měli s Pugem další smůlu, to už je snad kletba!!! Na dálnici, nějakej blb vjel z pomalýho do rychlýho a auta začli brzdit, já sem audinku přede mnou dobrzdil v poho, ale Fanouš za mnou na zimákách to do nás pěkně naprášil:( Byla to taková pecka, že sem myslel, že nemám kufr... vylezl sem ven a vidím tohle: (fotka na parkáči kus dál, kde sme šli vyplnit papíry pro pojišťovnu) Citovat
odee Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 S hrůzou sem koukl na zadek auta a nechápal sem: Na levé straně se vycvakl nárazník od podběhu, na kufru sou promáčkliny hluboký cca 1 cm, na liště je pár odřenin a jedna i na nárazníku a malý šrám na výfuku, největší úraz je ohnutý tažný oko:D Citovat
odee Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 detail kufru: [upravil dne 5/9/12 22:06 od odee] Citovat
odee Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 tažný oko mi trošku pochroumalo mřížku v nárazníku:fnuk Ale jinak sme z toho vyvázli luxusně a když to dobře vyjde s pojistkou, možná na tom něco málo i vyděláme:aut Citovat
Guči Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 No, tak ještě že to dopadlo takhle \"dobře\":o Citovat
davidekcz Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Koukám, že ten favorit je focen i s \"okrasou\" na předním sedadle :D:D Citovat
Raweon Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 joo to si mel fakt stesti, ze to takhle dopadlo, mohlo to skoncit mhohem hur Citovat
go.play Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 no aby to nebylo horší než to vypadá, aby to neschytala třeba kastle, jak se zavíraj zadní vrata? co podlaha v fufru? Citovat
odee Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Kastle je OK, ale tak nějak mi přes noc utekla brzdovka, dnes sem to našlapal abych zjistil odkud, a ejhle...od zadního kola na straně u výfuku, kterej dostal trošku taky ťukec...akorát mi není jasný, kde by to mohlo udělat něco s trubkou, když vedou nad nápravnicí a výfuk jde pod ni... neměl sem čas se ještě pořádně podívat, ale asi to bude spíš hadice... No každopádně je to zase další komplikace, jako by toho nebylo ku... už dost:-( Citovat
Guči Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Chlapci nepřekáží doma někomu 2x 165/65 R14? Citovat
Raweon Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 odee: nejde mi postal ti SZ, jinak je ok, napis mi radsi email Citovat
Peta-k Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 nevite kde sehnat v celku cerveny napis S16?nemam namysli to poskladat z písmenek.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.