Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud tvrdíš, že kotouč to není, tak pak uvolněný brzdič. Dělalo mi to kdysi na autě taky, pak sem daval nový kotouče a dělalo to míň, chvíli na to sem dělal repas brzdičů a pořádně sem je dorval a bylo po klepání:roker

Odesláno

Tak dneska sme měli s Pugem další smůlu, to už je snad kletba!!! Na dálnici, nějakej blb vjel z pomalýho do rychlýho a auta začli brzdit, já sem audinku přede mnou dobrzdil v poho, ale Fanouš za mnou na zimákách to do nás pěkně naprášil:( Byla to taková pecka, že sem myslel, že nemám kufr... vylezl sem ven a vidím tohle: (fotka na parkáči kus dál, kde sme šli vyplnit papíry pro pojišťovnu)

post-38173-14109626670965_thumb.jpg

Odesláno

S hrůzou sem koukl na zadek auta a nechápal sem:

Na levé straně se vycvakl nárazník od podběhu, na kufru sou promáčkliny hluboký cca 1 cm, na liště je pár odřenin a jedna i na nárazníku a malý šrám na výfuku, největší úraz je ohnutý tažný oko:D

post-38173-14109626671541_thumb.jpg

Odesláno

tažný oko mi trošku pochroumalo mřížku v nárazníku:fnuk

Ale jinak sme z toho vyvázli luxusně a když to dobře vyjde s pojistkou, možná na tom něco málo i vyděláme:aut

post-38173-14109626673771_thumb.jpg

Odesláno

Kastle je OK, ale tak nějak mi přes noc utekla brzdovka, dnes sem to našlapal abych zjistil odkud, a ejhle...od zadního kola na straně u výfuku, kterej dostal trošku taky ťukec...akorát mi není jasný, kde by to mohlo udělat něco s trubkou, když vedou nad nápravnicí a výfuk jde pod ni... neměl sem čas se ještě pořádně podívat, ale asi to bude spíš hadice...:myslim No každopádně je to zase další komplikace, jako by toho nebylo ku... už dost:-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...