Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak aktuálně jsem za svou letní momentku s pugem (to co mám v avataru, akorát ve větším) dostal od Peugeotu ČR 2 lístky do kina. Zřejmě se jim pan pežo líbí :-)

Odesláno

Guči: Jasně, mužem spolem :)

Neutral: Sluší tomu oboje. S černyma to cely ladi a ty bíly vypadají sportovně :) Ale ty je chceš stejně do černé ty bíly ne?

go.play: Ty ouragany tomu budou hodně slušet :) Změna je potřeba, i když těch plecháčů je škoda. Zas je tam pak můžeš šoupnout :D

Odesláno

Soutěž ani ne, dávali na s_h_i_t_book akorát výzvu, nechť se majitelé pugů pochlubí se svou letní auto-momentkou. Tak sem tam nahrál fotečku a dneska přišla odpověď, že jako poděkování za foto posílají 2 lístky do kina. :-)

[upravil dne 9.8.12 21:09 od kujon106]

Odesláno

No když tady bylo ME v závodech do vrchu, tak tam na Lancerech a Imprezách měly spíš fondmetaly jak OZ :D OZ měl jen jeden na 207mě, ale chápu, že mezi lidma jsou známější OZ :)

Odesláno

no tak OZ jsou nejpoužívanější na rally..kámoš je má na C2 R2 MAX a říkal,že peckovní kola... ale neztrácej naději. když nebudou ok,tak tvoje jsou jasný :)

[upravil dne 9.8.2012 21:39 od neutral]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...