Guči Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 neutral: nevymyšlej kraviny a sprav si tu elektriku! Citovat
neutral Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Guči: Proč myslíš,že jde palubovka dolů? Protože sis to vymyslel ty Citovat
go.play Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 no jinak kolega když mi dělal auto, tak zjistil, že teče do auta, nevěřil jsem tomu a fakt, když jsem sáhl na koberec u spolujezdce, tak byl suchej, ale jak se odchlípnul na nějakou tu tlumící vrstvu, tak je nacucaná, absolutně to nechápu a furt mi to vrtá hlavou, kudy tam může zatýkat, jestli přes střešní okno nebo přes čelní každopádně to budu muset vyndat a potom časem přijít na to kudy tam teče jak moc je vyndavání koberce pracný a jak psychicky náročný pro nerváka Citovat
Guči Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 neutral: dveře si rozdělal? go.play: jestli si to měl bořený na čumák a chytlo to i sklo tak je to jasny:) táta to měl tak na ochcávce:) Citovat
Raweon Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 ale no tak dámy:D neutral tu palubovky s to ho novyho modelu si tam dej urcite Citovat
neutral Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Guči: chci palubovku...tak ji musím sundat a doufat,že se rozbije Ale dveře sem zkoumal a nic... Citovat
go.play Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 sklo jsme měnili někdy minulej nebo předminulej rok, to starý mělo pavouka, ale zda tam teče od výměny nebo až někdy od teď, to nevim Citovat
Raweon Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 go.play nijak narocny to neni staci vyndat sedacky. sundat tesneni kolem dveri a pak to nejhorsi cvocky pod palubovkou a pod zadnima sedačka. a tak stredni konzoly ale tu drzi jen jeden sroubek pod mantetou radici paky. nozna sem na neco zapomel ale na to uz prides jinak prace tak na hodku:) Citovat
Guči Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 neutral: v zimě mě ta palubovka taky čeka:D Citovat
Raweon Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 tak to hodne stesti budes ho potrebovat a hlavne nervy Citovat
neutral Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Guči: Tak já bych nechal na později, ale když musí už jednou ven,tak proč ji tam cpat zpátky? Citovat
Guči Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Tak hlavně ti přeju, ať najdeš tu závadu, už jen kvuli tomu abys uznal že mám pravdu:D Citovat
neutral Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Spíš kvuli tomu,že jinak se v tom přes leto ugriluju. Citovat
Guči Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 mě začíná odcházet pravej motorek asi:( Citovat
Raweon Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 no mě taky lezou trochu pomalejc nez driv ale nijak mi to nevadí Citovat
Guči Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Pomůže namazat \"kolejničku\"? Asi to bude spíš blbost co? Citovat
Raweon Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 no muzes to zkusit, ale pochybuji:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.