go.play Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 jj to jsem myslel, ale už jsem našel na HPP .... teď jsem tam dal konečně ten novej výfuk a koncák je docela nízko, potřebuju ho přitáhnout víc k nárazníku Citovat
go.play Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 jestlis tim máš zkušenosti a vydrží to, tak do toho jdu Citovat
Raweon Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 to byl jen vtiv ale myslim ze by to slo a za lacino Citovat
go.play Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 no nějaký pásky v kastliku mám ale nechce se mi to dávat takhle na prasáka zítra zajedu do kelly, jestli tam něco nebudou mít, nebo koupim klasiku gumový, ale na jiný auto, kde jsou kratší Citovat
go.play Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 koupil jsem od supersprintu střed bez katu a s tlumičem a konec je průchozí supersprint magnum, bál jsem se že to bude hlučný, ale uplně paráda, krásnej decent Citovat
neutral Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 dneska sem se pustil do demotnáže palubky a našel sem tam tohle, bylo to napojený jedním koncem na zapalovač a druhým nikam. co by to mohlo být? Citovat
Raweon Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 vypada to jako imitace autoalarmu podle ty tisteny desticky neco podbnyho sme delaly v skole Citovat
neutral Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 a proč by to teda cpal dovnitř palubovky? Citovat
neutral Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 víš kde? viz foto. strčený ze zadu za tím plastem... Citovat
Raweon Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 je taky mozny ze to tam zapadlo, to by vysvětlovalo ten nezapojenej kabel kterej mel byt na ninusu nebo na kostre ta dioda by proste mela nekde blikat v urcitych intervalech to je vsechno. Citovat
neutral Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 možná už vím i kde....ale nechápu proč... Citovat
Raweon Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 buhví jak to melo predeslej majitel udelany kdybych to delal ja tak to dam do oblasti budíků, kazdopadne kdyz uz to mas tam si to muzes zapojit 106ky sice nikdo nekrade jeden nikdy nevi treba to dotycnyho odradí Citovat
Raweon Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 i to je reseni jinak hodne zdaru s tou palubovkou pokud si delal jen to na fotce tak este v pohode ale cela palubovka je zlo, jebani s tim teda bylo co si pamatuju:D Citovat
neutral Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 no musi jit cela ven...doufam,ze ji zlomim...abych tam dal novou z novyho modelu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.