Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
tak vám s radostí mužu říct že Jirka má svoji 106 krásnou a parádně mu jede... ale má škaredý kola... :D :D :D

Pravda, pravda... ;)

Oběma vám to jede jak střelený... :D

Odesláno

Tak já jsem dnes sundal nárazník a jde na svaření, aby byl do soboty alepoň zavařenej, lak bohužel nestihnu. Dnes odepsali z HPP, že výfuk je na skladě a přijde někdy příští týden, nápravu ale do soboty nestihnu udělat

Odesláno
tak vám s radostí mužu říct že Jirka má svoji 106 krásnou a parádně mu jede... ale má škaredý kola... :D :D :D

Já ti dám škaredý kola... :bacha:D Ale jinak díky. Taky ti to jede moc pěkně :)

[upravil dne 12.6.2012 13:32 od jiri106xs]

Odesláno

škaredý jsou :D na mojí malé vypadají líp... :D akorát tam v poměru by vyšli asi jako 17\" ale jsem rád že jsem je viděl na živo, podle obrázku jsem z nich byl unešenej a takhle nic moc, ale jak psává Kujon, podle gusta každýho soudruha... jsem zvedavej jak se mi budou (ne)líbit ty moje TD až budu mět na gumy :D

Odesláno

Chlapci chci se zeptat, protože mi po koupi měnil olej v servisu zároveň s celkovou prohlídkou ( bylo to grátis od známyho) Tak teď chci měnit olej s filtrem a zjistil jsem, že mám místo klasickyho plechovyho filtru, kterej má asi většina z vás, jen papírovou vložku. Ta vložka se nachází na motoru kde? V přední části pod termostatem? Nebo jinde? Díky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...