Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak momentálně řešim výfuk, díval jsem se na kamracing a ty ceny jsu uplně stejný jako u nás, tak objednávka ze zahraničí nepřichází v úvahu, tak asi budu nakupovat u nás, jenže se nemůžu rozhodnout jakou variantu, jestli:

* komplet průchozí střed supersprint, bez katu, bez tlumiče s origo koncem

* decat pipe - origo střed - konec supersprint

* nebo pokud někdo poradí něco jiného co bude fungovat ? nechci se do toho ale zase vysypat, tak bohatej nejsem :)

Odesláno

no a 10 tisíc v háji, hledám levnější variantu :D

Tak jsem napsal jednomu výrobci výfuků, jaký mám požadavek, uvidíme co odepíše a jaká bude cenovka

[upravil dne 6.6.2012 16:51 od go.play]

Odesláno

Dřív jsem jezdil bez středového tlumiče, s katem a průchozím koncem...

Teď jsem bez katu, bez středového tlumiče a s origo koncem a auto dle mého názoru jede o poznání lépe. ;) Je o něco hlučnější, ale nemám to na ježdění do práce, takže mi to nijak nevadí... :D

Odesláno

jj vím, bavili sme se o tom jak to máš, ale řikal si, že to je o trochu hlučnější, teď mi přijde, jak si to napsal, že to je hlučnější o trochu víc :D Já s tim autem jezdim do práce každej den :D

Odesláno

Tak jestli nemáš prachy, tak kup 4 lešeňovky, ohni je místo svodů a natáhni až dozadu každou zvlášť :D a aby to tak neřvalo, tak tam na konce šoupneš drátěnky :D

Odesláno

Jiříku, co ty kotouče, budeš to chtít?

Jinak - já měl dříve chvilku svody, bez katu, místo středu trubku a plně průchozí koncák. Jelo to méně, nešlo do otáček a řvalo jak protržený :)

Odesláno

Pavlíku, tenhle nebo příští týden budu dávat konečně do kupy nápravu, uvidim co to bude stát a pak bych ti dal vědět a ještě ten výfuk musim nějak vymyslet, domluvíme se ještě před Kokořínem, to už budu vědět jestli jo nebo ne ;) jedeš tam ne? já se tam ukážu určitě, ale přes noc nezůstanu

Odesláno

ja ted mám svody, střed pruchozi bez katu a konec od magnexu tak uvidim jak to pojede ve srovnání s jirkou... jinak bych rád sehnal decat a dal tam střed magnex a konec taky magnex...

jirko jak máš vyřešenou druhou lambdu?

Odesláno

Tak nějaká paní z firmy na výfuky mi odepsala, ať se objednám k nim do servisu, že to tam se mnou proberou atd atd, bohužel nepojedu do Kolína do servisu .... :D opravdu ochota

Odesláno

mám možnost koupit tenhle supersprint, byl prý na autě dva roky, není nikde rezavej, jen španavej, koukal jsem že novej stojí přes šest tisíc, nabízí mi ho za 1500, mám to vzít nebo ne? byl na GTi

post-9646-14109624874026_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...