Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj díky moc :) Já to zkusum šoupnout na auto. Mám to kousek, tak se uvidí. Kola mají ET15, tak aby to nelezlo z blatniku ven, ale tak nemělo by :) Dám vědět až to vyzkouším.

Odesláno

Obavam se, ze ET 15 bude dost na tesno.... Ten borec co prodaval ty bile AEZy mel ET 12 na sirce 7.... Ja mam ET18 na sirce 6.5 a kola bez podlozek vzadu ani nahodou... I ty 5mm podlozky jsou hodne tesne... Budu kupovat vetsi, takze kdyby jsi pak chtel 5mm podlozky...

Odesláno

Tak ono táleží na šířce toho ráfku. Jestli 7J, tak těch 10 je tak na hraně. Jestli 6,5J - tam ten je o 1/4 palce menší na každý straně, takže 1/4 x 25,4 = 6,35 mm - tam by to chtělo min. ET 16, lépe 18, jestli dobře počítám.

Odesláno

Nevim, co je na tom pravdy, ale prijde mi, ze zadni napravy s kotouci maji vetsi rozchod...

Protoze 6.5x15 ET 18 mi rozhodne bez podlozek nesly :-D

Sporty 1.1 a 1.4 maji vzadu bubny?

Odesláno

Jo jo seriovky maji bubny :) Taky se mi zdá, že je to strašně utopeny s těma bubnama. Mám 6J ET 18 a je to utopeny hrozně. S podložkama mám ET -3 a je to ještě málo :D

Zajíždění do garáže celkem v pohodě :D

Odesláno

caute.... mam otazku :) mozno sa opytam blbost, ale nech... je to zadarmo... drazkovany remen prechadza cez remenicu na klukovke a alternatore, medzi nimi je jedna kladka... hovorime jej napinacia alebo vodiaca??? alebo je to jedno? pytam sa preto, lebo po nastartovani mi tam nieco chvilku piska, neskor prestane, ale chcem to odstranit a vymenit co treba... vdaka za radu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...