habross Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Chlapi myslíte, že to půjde rozleštit nebo vyplnit tou fixkou zázračnou? nějakej krypt mě na parkovišti objel takhle auto... Citovat
go.play Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Kryplovi bych dal v první řadě pořádný dělo a co se týče rozleštění, tak si myslim, že to pujde Citovat
Machy_CZ Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Nevite nekdo jak s tim vyfukem? Mam zamluveny krasny Powerflow tak jestli bez problemu pujde na 1.4? Citovat
kujon106 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Zlámat ruce na stokrát. Vypadá to v klidu, jestli dobře koukám, tak to není na plech, takže by to mělo jít. Citovat
habross Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Potřeboval bych radu ohledně nějakýho vámi ozkoušenýho lepidla, abych přidělal napevno plasty u sportu(prahy, blatniky). Citovat
go.play Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 proč to chceš lepit natvrdo? někde ti to odstává? zrovna to tu řeší odee Citovat
habross Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 odstává právě na dost místech...znamenalo by to celý sundat a znova nacvakat..myslím že to přilepit na tvrdo bude lepší. Citovat
kujon106 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Přilep to lepidlem na skla - seženeš v každejch dobrejch autodílech. Stojí to cca 150 Kč a je to takovej černej bazmek v tubě pro použití do pistole. Citovat
Machy_CZ Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Nevim to na skla, mel jsem tim lepene zadni svetla, po nejake tobe ztrvrdlo a odlepilo se.... Ja na aute lepim montaznim lepidlem od den braven, taky v tube Citovat
FiFa_cze Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Mám od předchozího majitele přilepenej jeden lem taky tim lepidlem na skla. Přilepil to teda blbě, ale drží to fest Citovat
kujon106 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Mi to na skla vždycky drželo pěkně tak, aby to zase v pohodě v případě potřeby šlo sundat. Akorát je to lepidlo děsnej sajrajt, dosti jsem se od toho upatlal na rukou a ještě 14 dní po tom sem chodil jako bezdomovec - ruce špinavý až hanba :-) Technickej benzín, ředidlo, solvina, mejdlo, nic nepomohlo. Citovat
MyP106 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 http://stickers.freeride.cz/fotografie/393/ hodím sem odkaz na jednoho z kolegů hodte mu like na at se posune výš. Citovat
kujon106 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Nic proti, ale je to teda šílenej kekel Citovat
Jimmy106 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Fuuj dost hnus teda.. prijde mi, ze se to k tomu ale absolutne vubec nehodi. Navic ten ekelhaft prouzek :/ Citovat
FiFa_cze Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Nálepky proč ne..mě se to celkem zamlouvá, když je to pěkně udělany, ale ten proužek je marast no Citovat
Jimmy106 Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Ja osobne proti nalepkam taky nic nemam a docela se mi to i libi ( jednu dobu jsem premyslel nad jejich nalepenim na auto) ale takhle na narazniku mi to prijde jako fotka zrala do vlakna \"lidskej nevkus\" Citovat
FiFa_cze Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Tak aktuálně mi dnes přišly podložky, jebal jsem se hodinu se šroubama, pak jsem to nasadil a vypadá to líp. No a nakonec jsem teď vyřešil 15\" kola Takže ve středu by mohly být na autě a když mi to nebude sedět, tak bych je poslal dál BTW: Nechcete někdo tu moji černou čirou optiku? [upravil dne 7/4/12 00:01 od FiFa_cze] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.