Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No někde u OBI v Olmiku je prodejna s fóliema, ale nevim jestli i na auta. Jinak kdybys chtěl helfnout s lepenim, tak nemám problém :D Párkrát jsem to už lepil :) Fén a stěrku mám svoji :D

Odesláno

Předek pujde origo, zadek krystaly :) S lentilkou mám v jednání 185 gumy :D a do pátku by mi měly přijit podložky :) přišti tyden rozvody a olej s filtrem :) Pak by měla mit dušička zase chvíli pokoj :D

Odesláno

Origo :-( ty cerne tomu slusi... Skoda, ze neni origo cira optika jak u 306...

CRystaly tu mam doma taky, sehnal jsem je asi za 800+ posta na ebay, ale nevim jestli je budu davat nakonec, docela me zaujaly kourove Crystaly

Odesláno

Vzal bych od tebe ty crystaly jestli je nebudeš dávat :) Stači mi napsat jakou si představuješ cenu..V ČR se daji sehnat za 1700,-, tak jestli nebudeš chtit víc a mají homologaci, tak je vemu :)

Jinak černej předek tomu sice sluší, ale nějak jsem asi dospěl, nebo co, a tak tam vrátim zpátky origo + crystaly :)

[upravil dne 2/4/12 20:55 od FiFa_cze]

Odesláno

Kdyz sezenu ty kourove Crystaly, tak ty cire mas u me ;-)

Jak myslis, s origo svetly mi prijde 106ka o nekolik let starsi auto(nemluve o tom, ze podle me sviti naprd) mohli udelat na konci vyroby nejakou limitku s cirymi svetly

Odesláno

no bral bych něco jako má 306ka :) Má to tak i Saxo Mk2...Napadlo mě dát čiry skla na origo světla, ale nevim co by na to řekli páni orgáni.. Je to sice starší s těma origo, ale svítí teda stejně, né-li líp. Chromovy se mi nelíbí a černá mi neladí s přídavnyma dálkama :D Takže dám origo a crystaly dozadu :)

[upravil dne 2/4/12 21:21 od FiFa_cze]

Odesláno

Díky :) Ještě se zeptám, hlinikovy víčko nádrže náhodou někdo na prodej nemá že? :D Nevíte kde bych ho za slušnej peníz koupil? Na netu jsem našel jenom nějakou nalepovací leštěnou krytku.

Odesláno

rozpěrné tyče na běžný provoz k ničemu akorát když tě nedejbože někdo trefí z boku tak máš hnutý kompletně celý auto,

hliníkový víčko nádrže mám, ale nechám si ho na autě :D

Odesláno

Však já nemyslím běžný provoz (teda pokud si pod tím pojmem představujeme to samé), podlě mě by se hodila ta spodní, protože to uchycení ramen nevypadá moc nadimenzovaně...

Na 306 mám spodní i dolní, je to dost znát (taky tím že to Cabrio se kroutilo jak housenka na slunku), ale i tak mělo pořádnou nápravnici

Odesláno

ale tka jako jo ja neříkám že jí nedávat ale spíš bych jí dával jen když si budu jistej že jí opravdu využiju jinak mylsím že je vrchní k ničemu

Odesláno

Ty ji tam budeš dávat ? Pak napiš jak jsi pochodil, zajímal by mě jak je velký přínos...

Chtělo by to pod ni nějakou lyžinu ;) Já jsem o ni jednou zachytil a nebylo to moc příjemné :-D

Heled, z toho sportu černého máš ještě nějaké díly ?

Vím, že jsi měl v Jihlavě ramena, těhlice by si neměl ?

[upravil dne 3/4/12 23:04 od Machy_CZ]

Odesláno

to už nemám nic a určitě neplánuju dávatrozpěry. takže ti moc infa nedám bohužel.ale o lyžině nebo něčem pod motor jsem docela dost uvažoval uvidím jaký budou materiály k dispozici.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...