Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky moc :) Ještě se v pondělí zeptám v olomouckém tuningshopu :D jestli tam něco nemaji, abych to měl bez poštovnyho, a když nebudou, tak objednám :)

[upravil dne 24/3/12 09:50 od FiFa_cze]

Odesláno

Nějak tu stojí řeč, tak vznesu dotaz. Když jsem přezul na léto, tak jsem hodil zadní gumy dopředu a přední dozadu a pekelně to hučí, ale nevim jestli to tak nehučelo i předtím..Může to být tou záměnou?

Odesláno

Chce to větší hučák v kládě, kterej auto přehluší. Jste ještě mladý, takže by to neměl bejt problém :-) :-)

No a bez prdel_e, může to bejt přehozenim. Nechal bych to tam chvilku jestli si to nesedne a když ne, tak převážit.

[upravil dne 28.3.12 06:33 od kujon106]

Odesláno
go.play ,KeiTynka : sice nevim o co jde,ale rád se vtírnu :D.Teda když tam projedu:D

a na jakým letišti že by to mělo být? taky bych se zastavil když nebude jiná akce nebo škola :( bléééééé

Odesláno

No počkám do doby než mi přijdou podložky :D Jestli to nepřestane, tak při nasazováni podložek hodim zase gumy na místa, kde byly minulej rok :) Jinak zajimavy je, že zimáky, ktery jsou měkči a měly by hučet, tak byly krásně tichoučky a teď ty letni hučí :D

Odesláno

ano kouřím i v autě (které tímto rozhodně nic neztrácí :D) akorát na to nevidím, protože mi nesvítí ta žárovečka :) takže jak se k ní mám dostat????

Odesláno

Líbí se mi, jak tady nikdo neví, jak vyměnit žárovku a tak maji všichni plno připomínek ke kouření v autě :D :D :D

Mimochodem to taky nevim a asi mi to taky nesvítí :D

[upravil dne 28/3/12 19:27 od FiFa_cze]

Odesláno

go.play: náhodou mám autíčko vyvoňané a prodávat ho nehodlám, tak proč bych si v něm nezakouřila :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...