Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tož já bych to viděl takto:

- pátek odpolko příjezd -> stany, pokec, víno, děvky, zpěv, spánek

- sobota -> probrání z deliria, snídaně (spíše oběd), odjezd (nebo odchod? Jak daleko to je z plácku na trať?) na tréninky, počum, nnávrat zpět, žvanec, pokec, víno, děvky, zpěv, spánek

- neděle -> to samé jako v sobotu mimo vína, děvek, zpěvu a spánku -> odjezd dom.

Souhlas/nesouhlas?

FB je, FiFa_cze -> máš ho také? Jestli ano, založ pls událost, linkni jí sem a napiš nám jméno s příjmením, spřátelíme se :D

Odesláno

Zní to sice hodně lákavě ( teda až na to víno a děvky :D), ale mám to trošku z ruky a navíc teď musím tu mou potvoru dát trošku dohromady, což bude asi nemalý peníz.... :myslim

Tak snad to vyjde jindy.... ;)

Odesláno

Jinak tráninky a závody jsou zhruba od 8 hodin do nějakých 4-5. Pauza na oběd záleží dle toho, jak vychází harmonogram. Poslední roky pauza není, protože staré Škody 130 a další starší vozy jsou mnohdy v bídném stavu a většinou někde něco praskne a všechen olej je na trati. Po trati je ale dost stánků s občerstvením, takže není problém :)

Z kempu je lepší sednout do auta a jet někam zaparkovat. Je to cca 4km od depa.

Odesláno

Jsem anti FB, tak jestli muzete hodit spis vlakno do pripravovanych srazu... :)

Odesláno

Tak se tam přidávejte :) Pište aktuality k tématu asi tam, ať to tady nezasíráme, nebo mě do sz. Jinak jsem maturitní ročník, takže nevim jestli stihnu obsluhovat událost na FB a kontrolovat to ještě tady na clubu. Jestli by někdo byl té ochoty a založil to tady a házel by sem aktuality z FB, tak budu jen rád.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...