kujon106 Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 kua, borci to maj těžce v paži, klobouk dolů Zapřemejšlim, líbí se mi to. Citovat
FiFa_cze Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Určitě se ukažte Není problém vás tam provést a zavést na nejlepší místa na trati. Je to na celej víkend (v sobotu tréninky a neděle ostry jízdy) Budu tam kamarádovi asi pomáhat s jeho formulí jestli pojede a tak by sme vám někomu mohli domluvit jízdu s předjezdcem (dvojkovej golf, ale jede pěkně) a nebo pak s doprovodnyma vozidlama (sériovky jako Nissan GT-R, Fábky RS stary i novy a pak takovy žumpy ) Jinak traťový rekord drží Simone Faggioli 2:48,578 průměrná rychlost přes 160km/h (délka tratě 7800m) Ochutnávka jeho stroje: Citovat
jiri106xs Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Na eccehomo jsem se chtěl vždycky zajet podívat, tak třeba to letos vyjde... Citovat
FiFa_cze Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Lentilka: Jako že by si byl fotograf na trati? Nebo se chceš nechat vyfotit? Napiš jim tam mail. Oni tě určitě vemou. Je to s dost velkym předstihem. Já moc do oganizátorstvi nemužu mluvit Ještě se zeptám u kamoša a zítra ti sem napišu. jiri106xs: Tak doufám, že přijedeš Může se nás třeba víc sejít a konečně bych vás poznal i osobně Citovat
jiri106xs Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Píšu si datum do kalendáře Byla by nějaká možnost přespání? Třeba místo, kde bychom postavili stan? Citovat
$ Torrez $ Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 FiFa_cze : Sakra chlape na závody do vrchu jsem vždycky chtěl jet,ale nebyl čas:(.Letos by to snad mohlo vyjít:) Citovat
kujon106 Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 No hyml, docela o tom uvažuju. Je tam někde možnost ubytování přes víkend - ideálně třeba nějakej kemp, travnatej plácek, cokoliv - kdyby přijelo více lidí, tak by to mohl bejt pěknej 106 sraz. Citovat
FiFa_cze Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Tak kemp tu je Jinak stan se dá postavit v kterékoliv zatáčce Záleží kolik by se nás tu sešlo a pak by sme vybrali místo. Takovej Lipinskej oblouk, tam by sme se vešli se stanama všeci. Jenom auta by sme museli pořešit, ale dalo by se taky Jinak nejlepši je přijet v pátek, projít si depo, omrknout stroje a večer je pařba V sobotu mrknout na auta a večer pařba a v neděli závody Citovat
Guest Alpinka Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 V tomhle terminu bych mela mit volno, takze jestli do te doby neprijde zadna zivelna pohroma, tak bych se asi taky dojela juknout navic to mam docela kousek Citovat
Lentilka Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Kempování kdyžtak domluvím u nás na koupališti... velké parkoviště, hospoda, venkovní posezení, možnost rybolovu na místním bazenu... je to cca 30-40 km od ecce stačí focení pro ten váš tým třeba, ale zkusím tam napsat... samozřejmě zdarma jen za PRESS Citovat
go.play Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 tak s nápravou a kotoučema budu muset zase počkat, předsezónní servis mojí letní milenky spolknul 4500,- Citovat
FiFa_cze Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 To není náš tým Zkus tam napsat. Kámoš řikal, že tě klidně veme, ale asi ti nebude moct dát žlutou vestu, abys mohl i do těch uzavřenych prostor. Jinak já jsem úplně mimo ten tým, ale je to kámoš a na tomto závodu bývá sám jen s otcem, tak mu tam budu jenom možná vypomáhat to v pátek dát dokupy a tak. On je okruhovej jezdec (mistr ČR) ale že to je domáci závod, tak jede i vrchy Citovat
jiri106xs Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 No vypadá to, že by to mohl být i celkem povedená víkendová akce. To ubytování bych asi řešil tím kempem ve Šternberku (nebo kde to je ) Nevím jak ostatní, ale chci mít auto alespoň přes noc, hezky u sebe... Citovat
FiFa_cze Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 To by teda mohla být hodně fajn akce Kemp by neměl být problém Jinak se dá kdekoliv zaparkovat a přespat v autě Takových aktérů tady bude kopa Citovat
kujon106 Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Auto přes noc u sebe je základ, bez toho předokladu nikam nejedu :-) Tož kluci (místní), zkuste nějak dát hlavy dohromady a vymyslet to, prakticky není potřeba nic víc než plácek pro několik stanů, aut, lidí a nějakej nástin programu. Předpokládám, že by teda všichni přijeli v pátek, ano? Citovat
FiFa_cze Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Plácek zajistím. Stačí, když mi řeknete přibližnej počet lidí, abych věděl, jak moc velkej plac to má být Na dni příjezdu se domluvte pak mezi sebou Je to ještě dost daleko, takže se stresovat nemusí. Program se dá vymyslet podle vkusu každého soudruha a udělá se kompromis Citovat
Lentilka Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 máte všeci facebook že by se udělala událost na tohle? možná by tam byla pohodlnější domluva a lepší přehled kdo pojede atd... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.