Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podle mě je to klasika :) 1.1 a 1.4 sporty maji stejny(nejspíš klasika) a pak mají S16 a Rallye jiny, stavěny na vyšší výkon vozu :) pokud se pletu, tak mě někdo opravte :)

Odesláno

1.6 8 i 16v maji silnejsi kulata ramena a stab na tehlici, stejne jak sporty a zrejme i 1.4 69kw a 1.3 rallye.

Proto me zajimalo, co ma 1.1 sport

Predelat to bohuzel jednoduse v mem pripade nejde

Odesláno

Tak to vubec netuším, co tam mám. Neviděl jsem GTI něják důkladnějc, takže těžko říct, ale mám to stejny s 1.4 sportem :D víc nevim.

Poradíte mi někdo prosím, jak sundám klíčko ze zrcátka? Díky moc

[upravil dne 20/2/12 17:13 od FiFa_cze]

Odesláno
Chlapci a děvčata, neválí se vám někomu doma manuálně ovládany zrcátko u řidiče? Nějakej paznecht mi ho přes noc ulomil a potřebuju jezdit. :grr Díky

scháníš ještě zrcátko?

Odesláno
zítra jdu na úspěšnou technickou, jen jsem zvědavej jak dlouhej seznam mi přijde co je špatně :D

tak hodně štěstí a at ten seznam obsahuje jen mírnou netěsnost motoru a převodovky v A ckovejch zavadach

Odesláno

Kluci, jen tak předběžně, měl by někdo zájem o moje stávající přední drážkované CRN kotouče + kdyby někdo chtěl, tak i včetně EBC greenstuff destiček?

Kupoval jsem je někdy předloni a moc sem toho na tom neodjel. Na letošek plánuju 266mm, takže mi tohle bude doma zavazet.

Je to přesně tohle, pouze s tím rozdílem že já mám pouze přední kotouče:

http://www.ebay.co.uk/itm/PEUGEOT-106-GTI-GROOVED-BRAKE-DISCS-GREEN-STUFF-PADS-/150393406893?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item23042545ad

Něco málo technického popisu:

PUG 106 GTI 1996-ONWARDS

CITROEN SAXO VTR/VTS 1996-2003

FRONT DISCS MEASURE 247MM X 21MM VENTED 4 STUD

Při troše snahy to dostanete na jakoukoliv 106 ;) K tomu samozřejmě bude ten, kdož nemá gti, potřebovat i brzdiče+třmeny. Ty můžu dodat také - vše záleží na dohodě.

[upravil dne 21.2.12 11:22 od kujon106]

Odesláno

jestli tomu rozumim, tak na 266 je minimální velikost ráfku 14\" ???? to se mi nezdá, já myslel že na 266 jsou už potřeba 15\"....... to samé s 247, tam je min 13\" a to vim že tam nedostanu, jak to teda je?

Kujon: co za to chceš? já budu potřebovat nový kotouče, protože ty moje maj už slušnej rantl :)

Odesláno

Někde jsme to tu řešili a vyšlo z toho, že na 247mm 13\" dostaneš, ale jak který a ještě blbě :)

Na 266mm tak zřejmě analogicky 14\", stejnej případ.

Chtěl bys teda jen kotouče, ju? 4x novej kotouč + desky stojí bez pošty cca 5 600 Kč. Já mám jen přední, takže půlka, minus destičky minus to že sem na tom něco (něco málo) najel - tak co takhle 1 700 Kč?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...