Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jadek: taky si myslim ze to tam v pohode das.

kujonek: pěkný dortík, škoda že jsem na to sladký, sem dostl slintavku :-D

jinak u mě novinka: objednané vačky, pružinky, ventily, jiný svody a středová trubka výfuku.

kdyby měl někdo zájem o laděné svody na 16V budou na prodej. zn. jap speed. lehce skrable ale nema vliv na funkci cena 2000kč

Odesláno

čaues kluci, mám jednu otázečku na vás ( možná hloupou). Nevíte kde je na tý mojí potvůrce zásuvka na diagnostiku? Z ničeho nic mi tam začal svítit servis, tak bych ráda zjistila proč. :myslim:( Děkuju moc.

Odesláno

Tak se musim pochlubit :) az me teda ale hamba fackuje... po trictvrte roce jsem si nechal opravit homo kloub na leve poloose.. ale pry byla spatna uz cela poloosa, tak mam novou a ja jsem bez vyplaty, a to mi jedna prisla pred necelym tydnem.. :D

Odesláno

No vidis, ja nechal ted 6 tisíc za jinou nápravu + vymenu tlumicu :/

do budoucna musím koupit ložiska do predu, coz predstavuje cca 1tis/strana

Chtel bych spis koupit nejaky kit sání, nevíte o necem ?? :)

Odesláno
No vidis, ja nechal ted 6 tisíc za jinou nápravu + vymenu tlumicu :/

do budoucna musím koupit ložiska do predu, coz predstavuje cca 1tis/strana

Chtel bych spis koupit nejaky kit sání, nevíte o necem ?? :)

ložo na jednu stranu cca 700kč taky sem měnil...

Odesláno
Jadek: jde o to kolik do toho chceš vrazit peněz. já si třeba šetřim na sání kteréstojí jako někomu celý jeho auto...je od firmy dbilas a je to čtyřklapkové sání stojí cca 40000. http://www.dbilas-shop.com/Produkte/Einzeldrosseleinspritzanlage/Strasse/Citroen/Einzeldrosselklappen-Einspritzung-Citroen-Saxo-Xsara-Peugeot-106-1-6-16V-87-88kW-TU5J4::240.html

No myslel jsem něco jiného, spis jen filtr, aby to melo trochu jinej dech, nez ted :D:) treba do 12ti stovek .

Odesláno

jimmy106: tka ono to auto už teď je neprodejný. už je tam takovejch peněz že mi to nikdo nezaplatí takže asi tak no. a jelikož chci zvýšit výkon auta a prohánět při závodech upravený 2litry tak hold trochu investovat musím. jestli to vše vyjde tak to asi neudržím na silnici.

jadek: tak ja to sem daval spis jako tak pro zajimavost ze i na nase prcky se da neco podobneho sehnat. ja treba o tomhle vubec nevedel jeste pred mesicem ze se to da sehnat. samozrejme ted tam mam kn kit za 7500 ale tohle si myslim ze mi prida vic vzduchu nez kit...a vzduch je potreba.

Odesláno

Ahoj chlapi, v nejblizsi dobe se budu chuetat vymenit olej.. ma nekdo nejaky tipy nebo triky? Ze by melo auto chvilku bezet vim, aby byl olej tekutejsi.. ale jestli nejakou stranu auta zvednout? Me totiz ten vypustny ventil ani neprijde jako ze by byl na nejnizsim miste... jinak oleje jsou necely 4 litry? A kdyz ho vypustim, tak kam potom s nim?

Odesláno

jadek: jeste me tak napadlo ze mam doma tedka novy filtr se sanim co sme vyhrali na zavodech takze bych ti to mohl treba za tech 12stovek prodat... je to filtr od FK automotive a nejaky trubky k tomu jsou.

jimmy: dej tam normalne polosyntetiku nevi jak ty ale ja zvedal auto vzdy na zvedaku sloupovym takze to asi vyteklo vpohode vsechno. a nevim jak do mk1 ale ja do mkII daval podstatne min. pri 2,5 litrech sem mel horni rysku.

teoreticky bys mel vyjety olej bursikovsky ekologicky zlikvidovat, ale ono to jen tak někde nejde. zkus se zeptat zda-li ti to vemou ve sbernym dvore jesli mat neco podobnyho jako ze urcite jo nebo na smetak ale tam asi budes muset neco zaplatit. preci jen je to nebezpecny odpad...

Odesláno

No prave ze se mi nechce platit ze to nekam odevzdam.. ale takovej sajrajt nekam lejt do prirody... to se mi nechce jeste min... :( ale asi to potaji prinesu do prace a naleju to do sudu s olejem z fritez.. :D v tech cca 100 litrech se to ztrati.. :) ale jenom 2,5 litru mi prijde nejak malo, ne? Protoze kdyz mi ho menili naposled tak mi mechanik rekl, ze to tam nalil cely, tak jsem koukal na merku a bylo to do pulky mezi ryskama... ale to bylo poprve a naposled co jsem k tomu chlapovi jel...

Odesláno

To chapu, ze z toho nevycucnu uplne vse... ale myslel jsem ze do motoru prijde lehce nad 4 litry oleje (uz ani nevim jak jsem na to prisel) tak jsem si myslel ze aspon 3,5 tam dam... :) no uvidime :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...