Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

Ďakujem za foto.:super

No teraz neviem či ju ešte tak moooc chcem, lebo tú malú bordel nádobku stále využívame.:myslim

[upravil dne 9.5.2010 PEUGEOTIK307]

To uz je na tebe. Mas predsa v zadnych dverach odkladacie priestory. Ja som si zvykol z octavie na opierku a v peugeote mi chybala.Teraz som spokojny.Mal som troska obavy ci bude dostatocne pevna.Je v pohode.

• O 3 týdny později...
Odesláno

No tak už mám aj ja opierku.

Ale je iná ako tá na foto.

Moja sa chytá do toho úzkeho obdĺžnikového otvoru.

Nemá nadstavovanie výšky a ani posun dopredu, ale zato mi zostal zadný \"popolník\" prístupný.

Vložím sem foto poobede.

Ale jedno sa mi nezdá a to je vzdialenosť od riadiacej páky. Na Avensise je to úplne iné. Som zvedavý ako sa mi bude s ňou jazdiť.

:roker

Odesláno

ja mam origo a pripada mi trosku vysoka a tiez je blizko riadiacej paky /mohla by byt nizsie/ ked radim zapestie musim dost ohybat ale je to o zvyku

[upravil dne 25.5.2010 robozv]

Odesláno

Mohol by sem niekto vložiť foto ako vyzerá táto opierka zboku, tak aby bolo vidno aj riadiacu páku? :myslim

Tu mas foto z boku. Ved preto som nechcel tu ako mas ty lebo sa neda s nou hybat. Moja je super a da sa aj vyklopit uplne hore a vtedy ako by v aute ani nebola.

[upravil dne 25/5/10 Existujuci]

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Mohol by sem niekto vložiť foto ako vyzerá táto opierka zboku, tak aby bolo vidno aj riadiacu páku? :myslim

Tu mas foto z boku. Ved preto som nechcel tu ako mas ty lebo sa neda s nou hybat. Moja je super a da sa aj vyklopit uplne hore a vtedy ako by v aute ani nebola.

[upravil dne 25/5/10 Existujuci]

Odesláno

Kup jí namontuj a budeš spokojen.Nic volného není.Samozřejmě se po ni nemůžeš válet, ale mámji také a jinou bych nedal.Dá se sklápět.Prostě super tak neváhej.Myslím že se to moc rozebírá.

Odesláno
Původně zaslal: majky5

Kup jí namontuj a budeš spokojen.Nic volného není.Samozřejmě se po ni nemůžeš válet, ale mámji také a jinou bych nedal.Dá se sklápět.Prostě super tak neváhej.Myslím že se to moc rozebírá.

Ja som ju kúpil a ten stredový panel sa mi podľa mňa hýbe do strán. :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...