Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

obaf, aké zákusky ?

Nejaké si sľúbil že necháš u kapra a on ich má doniesť ale nič nedoniesol. Možno sa s nimi ešte teraz kŕmi.

Popichujem. :D Zákusky boli výborné a behom chvíľky sa minuli. Ďakujeme. Lepšie by chutili keby si ich doniesol sám v sprievode manželky.

Mimochodom... k tej svadbe ti blahoželáme a štrngneme si v Piešťanoch.

[upravil dne 26/4/10 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

tak ma napadlo.kto bola ta pekna ciernovlaska?

Ktorá? Tam boli aspom tri. Napíš na ktorej fotke je. Výnimočne mám prehľad kto tam bol.

Na tretej strane? S-DZ-35?

[upravil dne 26/4/10 pastorek]

Odesláno

To bola iba dedukcia. Všetky ostatné si už videl a nič si sa nepýtal tak som použil vylučovaciu metódu.

Bola to dcéra toho pána čo sedel vedľa nej a prišli úplne náhodou. Dva dni predtým natrafili na stánku s infom o zraze tak prišli pozrieť o čom to je. Nakoľko sa im to páčilo tak máš šancu že ešte niekedy príde. Inak bola zo Serede.

Odesláno

bohatstvo!!! 4 coupecka som na tej fotke napocital!!! a na jesen v senici som bol sam!!! ta toto tak ne!!! ci pojdem alebo nepojdem na zraz bude zavisiet len od poctu coupeciek!!!

Odesláno

A ja sem o zadne predchozi akci ani nevedel... takze az ted sem si vsiml ze se neco deje... priznam se... navabila mne ta debata v pripravovanych srazech.. a myslim ze budeme pokracovat v navstevach na SK...

Je potreba rozsirovat obzory. :aut

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

...

Pripadne cislo na obsluhu :D

Čašníčka sa volá Monika Králiková a zastihneš ju v práci na čísle 0915 078 504.

... no a mám u teba dve pivá, jedno za meno a druhé za číslo. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...