Ivouš Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 čau není tady náhodou nějaký chovatel tohoto chameleona.Uvažuji o tom že bych si ho pořídil,jsem začátečník,choval jsem akorát z terarijních zvířat sklípkany. Potřeboval bych nějaké dobré rady na začátek,nebo nějaké odkazy na netu s radama.díkec;) Citovat
Y2K Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Mne sa tiez vzdy taketo veci pacili a tiez by som chcel chovat... Len najsko musim najst miesto ze kde Kamos chova agamu a je to celkom sranda Citovat
Dopiťák Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Jen dej bacha aby se ti taky neprestal prispusobovat Citovat
Qcko Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Y2K: na chameleona miesto nepotrebujes, stoji cely den na jednom mieste, gula ocami a meni farbu ... vyzera to super Citovat
Y2K Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 To je sice mozne...ale pri momentalnom stave uz ozaj ani stat by nemal kde Citovat
susta Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 (upraveno) Zdar jak svina napis mi pres SZ ale az tak v pondeli protoze od zitra sem v Praglu no a nebo mi zavolej choval sem a chvam vsemozny zvirectvo tera i papousky poradim ti neni problem Upraveno 3. březen uživatelem susta Citovat
susta Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 mimochodem peknej senegal v avataru mam taky ochocenou samici ale nekdy mam fakt chut ji nacpat hadr do repraku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.