Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jaký alternativní rozměr pneu použít na 207, do teď byly rozměry 205/55 16, ale to není ono. Jaký rozměr použít 205/? 16. Díky

Odesláno
Původně zaslal: elton

Na motor prď, jde tu o design:Ddíky:papa Kámoš bude mít radost z nových koleček.

[upravil dne 5/4/10 elton]

:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: antal

ja mam 215/40 R17 a usudil som že som spravil moc dobre:D

mhhhh . ja tam mam seriovky 205/45/ R17 a stači to. Respektive už pri tomto rozmere v BA ma zanaša do kolajov. Tak asio tak.

Ked som tam mal zimaky 195/55 R16 tak ma nikam nezanašalo a držala sa dobre stopa.

Moc by som to stou širkou neprehanal. Je tam večši valivy odpor a tým padom i večšia zataž na napravu.....

Odesláno
Původně zaslal: 207lemans

Původně zaslal: MCabman

ja mám teraz na aute 215/40 R18 a nemám s tým žiadne problémy ... :cool:

Blahoželam:D to je na techničak :super

... samozrejme ich mám aj v technickom zapísané :papa

Odesláno

Abych uvedl věci na pravou míru: Elton je spekulant a obrovský mystifikátor a v nejbližší době se chystá vstoupit do politiky, tak to trénuje tady na fóru ;). Skutečnost je taková, že mám na autě 205/55 16, obuté na hlínách. Gumy ale při plném rejdu lehoučce drhnou o podběh a protože už nejsou zrovna v kondici, řeším jejich náhradu. Chtěl jsem koupit 205/50, ale všechny gumy (měl jsem vyhlédnuté Dunlopy SP 01) jsou v 50 asi o litr dražší, než v 55. Tak jsem řešil s Eltonem, co je lepší a on mne takhle zhanobil na fóru :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...