dodino Odesláno 1. duben 2010 Odesláno 1. duben 2010 poradte aky druh nemrznucej kvapaliny mam dat do motora diesel 1868ccm typ WJZ?myslim na akom zaklade pripadne znacku.chystam sa menit chladic a chcel by som dat aj novu nemrznucu zmes.myslim ze je tam dokopy 6 litrov.opravte ma az je to viac. Citovat
jojtik Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Pocitaj skvor s min 8L. Na znacke nezalezi, dal by som s rovnaku farbu aka tam je, alebo preplach systemu a potom je to jedno. Osobne davam origo z peugeotu a daval som za 6L cca 27€. Citovat
dodino Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 na znacke nezalezi ale zalezi na latke ktora robi kvapalinu nemrznucou.podla farby nemozem postupovat lebo auto bolo donesene zo zahranicia.skusim prebehnut pana googla. Citovat
jojtik Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Vsetky v sucasnosti pouzivane chlad. kvapaliny su na baze ethylenglykolu. Pokial tam nemas 10 rocnu, vypusti, napusti dest. vodu, prebehni, vypusti a najej akukolvek (pre hlinik. hlavy). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.